HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA KAIKILLE TASAPUOLISESTI

Huom. RAUHALLISTA. Itsellä 3x8mg subutexii oottaa joulua, eikä yhtään tekis mieli vetää nyt apuvaa :astonished:

Terve!

Minullakin on Jouluksi varattu 6 kpl 8 mg Subutex nappeja. Täytyy yrittää olla ennen perjantaita vetämättä, jotta sitä saa oikein kunnon Joulu nousut…

VH

Oikein mukavaa ja rauhallista joulua erityisesti VH:lle kun olet vastaillut mun kysymyksiin ja Mietiskeliälle kun vaikutat hyvältä tyypiltä ja on ollut mukava keskustella! :smiley:
Mutta KAIKILLE MUILLEKIN OIKEIN MUKAVAA JA RAUHALLISTA JOULUA!! OLKAAHAN KILTTEJÄ LÄHEISILLENNE JA NAUTTIKAA JOULUSTA! :smiley:

Jep, multakin erittäin hyvää ja rauhallista joulua IHAN JOKAISELLE! Ja älkää pilatko joulua päihteillä vaan ottakaa kohtuudella. Rakastakaa lähimmäisiänne ja sanokaa se heille ennenkuin on liian myöhäistä!

^ samaa mieltä.

Hyvää Joulua kaikille plinkkiläisille tasapuolisesti.! Voi olla että en käytä internetin ihmeellistä maailmaa
joulun pyhinä. Sillä nyt jo toivottelen joulut …

Kiitti. Sitä samaa sulle palikka87_ ja kaikille muillekin!

Merkitseekö kuinka monelle joulu vielä “jotain” ? Itelle se merkitsi joskus lahjoja jne muuta =D Nykyään rauhallist aikaa porukoiden kans, hyvää safkaa ja chillailua porukoiden kanssa…

Enpä olis tossa vaikka 5v~ sit uskonut, et sanon tälleen et joulun parhainta antii on se, ku saa antaa rakkaille jotain kivaa pientä ja viettää heidänkaa aikaa… :slight_smile:

Rauhallista Joulua kaikille multakin. Nyt on pahin aika vuodesta menny; ties kuin paljo tekemistä ollu ja voi vihdoin ottaa lunkimmin. On paria laatua kukkaa ku tuli lahjaksikin, joten varmaa laitettava bongi tulille… Ku klinikallakin luvan saanu ja ei viitsi alkoa käyttää pahemmin. Nää Joulut on ollu nyt 4v sellaisia et kukkaa ja glögiä löytyy mut ei mitenkään sekavia muuten. Ihana olla läheisten kanssa ja huomata et hyväksytää selvänä :smiley: