Hypoteettinen kysymys:Jos Suomesta saisi opiaatteja kuten...

Eli, jos Suomesta saisi ilman reseptiä kodeiini [Poistettu hintatietoja -Päihdelinkin moderaattori], pyörisikö kodeiininarkkeja joka paikassa riesaksi asti? Näin on UK:ssa, mutta kun heroiinia saa jokapaikasta ja se on halpaa, niin ei sitä kodeiinia juuri kukaan osta, koni kun tulee halvemmaksi.

En usko, kai sen Panacod-respankin tarpeeksi helpolla saa+jonkin verran kadulta, että halukkaille riittää. Ja Virostakin sitä saa ilman reseptiä ostettua.

Suomalaiset rakastaa sen verran alkoholia, että tuskinpa holistit ainakaan vaihtais päihdettä, vaikka muutakakin olis laillisesti tarjolla.

Suattaapi olla tai sitten ei. Mene ja tiedä.

Mie en heroiiniin koskisi, vaikka mikä olisi. Sen jälkeen saisi hitais vain vajareita. Huomannut kavereista, ketkä ovat herkaa ottaneet, niin ainoa, mikä on ns. hyvä tutkaua, niin on dormicum+oxycontin. Ite fiiliselen subulla, panacodeilla ja vaikka tramaleilla ihan täpöllä. Kaikki kelpaa ja hyvin.

Jos/kun ei vedä heroiinia, niin ei sitä olotilaa ei osaa kaivata.

ei kyllä omalla kohdalla kuosausmielessä edes kävisi, hyvä särkylääkehän se on, ja darraan loistava, mutta en kyllä omassa kaveri/tuttava/hölmöily-porukassa tiedä yhtä ainoaa jolla tuo kodeiini muuten potkisi, poislukien opiaattireflat+darra.
Ja

tämäkin totta.

*ja edittinä vielä: en kyllä uskoisi että kodeiinin perässä jaksaisi ihmiset juosta, UK:n lisäksi vastaavia ryynejä ainakin etelä-euroopasta saa ilman reseptiä, enkä sielläpäin ole moiseen touhuun törmännyt

Jos Suomesta saisi heroiinia pilkkahintaan, en harkitsisi hetkeäkään niiden käyttöä. Siis suomeksi ostaisin herskaa reilun varaston ja nauttisin päivittäin sen tuomasta euforiasta :smiley: . Sitten kun rahat loppuisivat, niin tyytyisin korvaushoitolääkkeisiin… Muulloin aina ratsastaisin pollella :mrgreen: .

Arpa