Huumetestit

Otetaan huomenna…En tiiä otetaanko virtsasta vaiko verestä ilmeisesti verestä sillä muut (ei huumetestiaiheiset näytteet)otetaan verestä…U-Huum-O 4221 on testin nimiki…Onks kellään infoo kauan näkyy veressä eri huumeet?`?

Eri bentsot 2-21 vrk
Piri 3-7 vrk
bupre 2-10 vrk
kannabis 3-30 vrk
Eri opiaatit 1-5 vrk

Tässä joitakin. Saatan olla väärässä, jos olen, niin korjatkaa!

ne on sittenkin kusarit…rivatrilia otin sunnuntaina, muuta en vähään aikaan oo ottanu joten kysymys on kauan näkyy klonatsepaami?

Kusitestihän ei ole niin tarkka. Jos hyvä säkä käy, niin voi jäädä joku aine näkymäti.

U-Huum-O 4221 on virtsatesti kuten U (urine) viittaa . Virtsaa käytetään koska siinä aineet näkyvät pidempään. Veressä aineet häviävät muutamassa päivässä eli samaan tahtiin kun pää selvenee. Pää ei voi olla täysin selvä jos kamaa on vielä verenkierrossa.

vshp.fi/medserv/klkemi/fi/ohjekirja/4221.htm

4221 U -Huum-O
U -Huumeseulonta

noh otan kyypakkauksen ni ehkäi näy thc joka olis varmaan kaikkein pahin jos näkyis…toi rivatrili tuiskin niille niin punainen vaate on ku se on sentään “niitten huumeita”

siis näkyykö veressä huumeet pidempään? eli bubrenäyte pitäisi antaa kummassa näkyy pidempään veressä vai kusessa???

siis näkyykö veressä huumeet pidempään? eli bubrenäyte pitäisi antaa kummassa näkyy pidempään veressä vai kusessa???

Kusessa. Veressä aineet eivät näy kovin pitkään, sen sijaan virtsasta testataan myös vasta-aineet… Itselläni 1,5kk kh:n jälkeen alle 24h liuotuksesta, koko aine ei näkynyt lainkaan… Pää ei väsyneenä toimi, mutta usea aine alkaa hajoamaan maksassa/munuaisissa yms. Amfe mm poistuu myös hien kautta… En oikein käsitä, kuinka veressä voisi olla/testata vasta-aineita… Kyse kun ei vesiliukoisissa aineissa ole kuin veressä olevan aineen määrä=määrä joka vielä “toimii”…

Klonatsepaamihan ei näy monilla kusitesteissä ollenkaan vaikka olis ihan reilulla kädellä rouskassut :unamused:

^ Kyllä meillä vaan näkyy, mutta testi on joku labratesti.