heinäkuu 2018 pelit poikki, mukaantulijoita?

Mulla on pelihistoriaa n. 6 vuotta. Eilen pelasin viimeksi ja päätin että tänään loppuu. Kaipaisin vertaistukea joille kirjotella täällä kuinka on mennyt ja voitaisiin tsempata toinen toistamme. Olisiko mukaan lähtijöitä? Jos aloitetaan pienellä esittelyllä.

Minulla alkoi pelaaminen n.6vuotta sitten kun sairastuin maniaan. Silloin alkoi pikavippien otto, mikä jatkui kunnes mielialaatasaava lääkitys aloitettiin. Pelaaminen rauhoittui pariksi vuodeksi mutta äityi sitten jokapäiväiseksi ongelmaksi. Pari vuotta sitten mulla diagnosoitiin skitsoaffektiivinen mielialahäiriö. Mulla on ollut ties mitä keinoja estää pelaaminen mutta aina sitä jotenkin keinot keksii. Käyn nykyään A-klinikalla terapiassa mistä on ollut suuri apu. Äitini hoitaa minun raha-asiat. Laitan suoraveloituksella kaikki laskut maksuun ja loput rahat äidille. Äiti sitten antaa mulle viikkorahaa. Pankkitunnukset olen myös luovuttanut pois. Olen käynyt pelipoikki ohjelman, sekä parissa eri peliongelmaisten vertaistukiryhmässä. Toisessa niistä tapasin kihlattuni. Meillä on siis molemmilla peliongelma, mikä ei todellakaan tee elämää helpoksi. Kummastakaan ei ole tukea toisilleen eikä kumpaankaan voi luottaa raha-asioissa. Velkaa minulla on kertynyt ulosottoon n.13000euroa. Tuossa viimeviikolla laitoin juuri velkaneuvojalle tiedot veloistani, jos laitettaisiin hakemus velkajärjestelyyn. Ensin tarvitsisi vain osoittaa että peliongelma on edes jollain tasolla kurissa että selviän velkajärjestelystä.

Hei. Minulla on alkanut pelaaminen 2011 vuonna ja tuntuu että asialle ei näy vieläkään loppua. Välil olen repinyt pankkitunnukset välil pankki kortin. Mut sit kun on taas haluttanut pelata niin olen marssinut pankkiin hakemaan uusia tunnuksia jotenkim raskasta tämä oravan pyörässä oleminen. Voimia sinulle sinne.

Minä ilmottaudun mukaan! Olen pelannu raha-automaatteja aina, mutta netticasinoihin tutustustuin vasta vuonna 2015, velkaannuin kuitenkin vasta vuonna 2016, velkaa on sen verta että saan varmasti loppuiän maksella!

Yritetään yhdessä pelaamattomuuteen ja tsemppiä meille kaikille!

mulla kusi tää päivä. noh maanantaina uudestaan kun tulee viikkoraha. ei oo nyt sit yhtään rahaa eikä röökiä, onneks mul on tavoitteena lopettaa. Sain sentään velat maksettua! Mites teidän päivä?