Gamban - uhkapeli esto nettiin toimii

Jos haluat oikeasti pelaamisesta pois, asenna Gamban sovellus koneelle ja puhelimeen. Blokkaa kaikki uhkapeli sivustot. Toisin kuin joku kirjoittaa, pääsen myös mobiilipankkiin. Ja antaa pelata paria leikkipeliä.Olen tyytyväinen, maksoi n. 12€/ laite/ vuosi.

Ootko kauan käyttäny? Millä tavalla se toimii? Itsekkin mitetin jos tuon ostaisi tai edes testaisi tuon 14vrk ilmaiseksi. Helpottais omaa oloa huomattavasti eikä tuo kalliskaan olisi.

Hei, voit tilata sen lataamalla sovelluksen nettikaupasta. Tulee kylläkin maksaa luottokortilla, mutta jos sitä ei ole kannattaa pyytää ystävää tai puolisoa maksamaan, se kannattaa. Nyt ollut käytössä noin 1,5 viikkoa ja en pääse mihinkään kasinolle. Laitoin ensin puhelimeen ja maksoin kahdesta laitteesta. sitten kirjauduin koneelle ja hain gamban hakusanalla ja kirjauduin sisälle järjestelmään ja latasin sen uudelleen. Nyt on molemmat laitteet estetty. Olen erittäin tyytyväinen.

Mites nuo salasanat tuonne menee? Ymmärtääkseni ne kannattaa huolehtia myös siten, että ei pelipirun riivatessa pääse ohjelmia poistelemaan. Itselläni siis ei ole käytössä, mutta kuullut hyvää palautetta ko. ohjelman toimivuudesta.

Rekisteröidytään sähköpostilla ja salasanalla. Jos olet epävarma itsestäsi, pyydä läheistäsi/ tuttuasi luomaan salasana. Minä puolestani näytin puolisolleni, kun estot olivat molemmilla laitteilla. Kerroin, että hän voi pyytää tarkistusta aina halutessaan. Olen ymmärtänyt, että Gambania ei voi poistaa kovin helposti. Ja toivottavasti kukaan ei edes neuvo, jos sitä voi kiertää tai poistaa, koska se tekee hallaa muille sovelluksen käyttäjille. Mutta todella tehokas.

Saako sitä avaimen kuvaa pois kännykän näytöltä? Itseäni häiritsee se, kun joskus joku saattaa lainata puhelinta :open_mouth: