Gamban ongelma

Asensin äsken luuriin sovelluksen kun ei enää pää kestä. Sisäinen ääni on viekoitellut viimeiset viikot eikä paljon jätä rauhaan yölläkään. Nyt sävy on jo muuttunut hyökkääväksi vaikka rahaa ei yksinkertaisesti ole. Luottoa olen lyhennellyt opintolainan ohella kuukausittain ja nyt jostain syystä ilmeisesti haluan ottaa lisää velkaa, huolia ja häpeää. Nyt huomaan ajatuksissani suunnittelevan taas “lainaavani” sukulaisilta hieman rahaa ja toki heti maksaisin takaisin. Niin varmaan kun tuonkin paskan olen ennen käynyt läpi jo 15 vuotta sitten. Eli nyt otan kaikki keinot käyttöön.

Nyt siihen varsinaiseen ongelmaan. Latasin sovelluksen ja hetken tuo toimikin kun testasin. Nyt ei koko sovellus skulaa kun keikkauksellekin pääsin sisään tuosta vain. Pitääkö asetuksia muuttaa jotta taas toimii vai mitä? Ei paljon iloa ole jos ei toimi 100% varmasti. Aluksi oli avaimen kuva puhelimen yläkulmassa vaan eipä enää. Tämä on siis ilmainen viikon koeaika. Ei tuolla pitäisi merkitystä olla.

Hei, itselläni toimii kyllä, käyppä tsekkaan sovelluksesta onko lisenssi voimassa…
Olethan antanut gambanille valtuutuksen puhelimen seurantaan

Kaiken pitäisi olla kunnossa. 6 päivää kokeilua jäljellä. Saan kuitenkin eston pois päältä minuutissa halutessani. Toiminnolla: Unohda VPN

Minut ainakin estää, "access denied"ku yritin mennä gamban vpn asetuksiin

Niitä on esto-ohjelmia, missä estoasetukset saa koodin taakse. Tuo koodi on hävitetty tai annettu läheiselle eipä pääse sitten muuttamaan estoja ominpäin.