Etyylifenidaatti

Hei. nyt ekaa kertaa kokeillut kys ainetta ja voin vaan todeta että voittaa muut kokeilemani stimut mennen tullen. vaikutus on todella pehmeä fyysisesti jos vertaa metyylifenidaattiin. ja tuo monin kertasen euforian. Ja itsellä ei tule heti tarvetta boostaamiselle kuten yleensä nopeilla. muilla kokemuksia tästä? ja sitten vielä olisiko kenelläkään kokemuksia aMT nimisestä tutkarista? en oikeen itse viitti sitä arkena testata ku kuullema aika pitkä vaikutus.

Etyylifenidaatista en tiedä, mutta amt:n muistan kyllä. Siitä on tosin joku viisi vuotta aikaa, ihme jos sitä edelleenkin on. Ei tietenkään voi varmaksi sanoa, että on samaa, mutta sekin oli vittumaisen pitkäkestoista, kun ei oikein kansantalouden kokeessa kirjaimet pysyneet paikallaan seuraavana päivänä. :smiley:
Parempiakin tutkareita testannu, mutta kyllä toi oli muistaakseni ihan jees. Aika psykedeelinen, tuli jotenkin pohdiskeleva olo. Frendillä meni tosin vähän yli, että kato että otat ennemmin liian vähän kuin liikaa.

Hitto, toi etyylifenidaatti kuulostais nätiltä. Jos saisi niin kysyisin mistä sitä olet repinyt.

metyylifenidaatti muuttuu muistaakseni alkoholin kanssa muistaakseni etyylifenidaatiksi mut toi ois jees jos sais sen mahti olon ilman sitä kuoleman-darraa :smiley:

Pitää vaan sanoa et tuo E vie aika pirusti mukaansa jos alkaa redosettaan. 24h ekan annoksen jälkeen oli gramma loppu :smiley: mut kahteen mieheen otettiin. huomenna pitäis uus tilaus saapua :stuck_out_tongue: ja tuo amt, ihan hiton stimuloiva, ja vaan lieviä visuaaleja polttamalla. ens kerralla sit isompi annos syötynä ehkä toimis paremmin. Ja voin sanoa et metyylifenidaatti+alkoholi ei oo lähellekkään yhtä hieno kokemus ku puhds E.

Ja jälleen postien seasta löytyi 1g etyylifenidaattia ja 100mg aMT :stuck_out_tongue: eli saas nähdä viekö tälläki kertaa yhtä vahvasti mukaansa. :smiley: Ja on se niin helppoa ku saa kaman koti ovelle arvostetulta vendorilta, ja vielä 3:ssa päivässä. :stuck_out_tongue:

Muuten kellään annos suosituksia tohon aMT:hen? tahtoisin trippailla, ja viimeks tuli vaan lieviä visuaaleja, kauheen stimuloitunut olo ja esso nousut. :smiley: silloin oli annos päivän mittaan n. 15-20mg poltettuna. viissiin pitäis syömällä nauttia et sais suurimmat tehot irti? eli varmaa joku 40-50mg syötynä? ja jos siihen päälle polttais 5-10mg et sais nousut nopeemmin? vai menisköhän yli? kellään kokemuksia? :slight_smile:

Sori sekava teksti, mut liian mukava olo et vois keskittyä :smiley:D

P.S Sai taas nauraa vähän ku luki viestejä, ku Maago palannut ja ottaa taas yhteen Dark Magusinkaa. :smiley: Aina yhtä viihdyttävää ja samalla ärsyttävää lukea :smiley: eli jatkakaa samoin jotta sais aina edes yhdet naurut päivässä :slight_smile: :smiley:

joo nyt on kyll pakko mennä, ettei tuu lisää sekoiltua. :smiley: