Ensimmäinen avautuminen riippuvuudestani.

Hei.Olen pitkään miettinyt kirjoittavani tänne.Minulla on rahapeliriippuvuus.Kaikki alkoi siitä kun voitin isomman summan veikkauksen bingosta pari vuotta sitten.Sen jälkeen pelasin satunnaisesti.Vuosi sitten aloin pelata ulkomaisilla casinolla.Isoja voittoja tuli ja sitten tietysti piti vähän pelata lisää.Kauan oli plus miinus nolla tilanne.Nyt sitten muutaman kuukauden sisään pelaamisesta muodostui todellinen ongelma.Lainaa n.20000 otettu eri paikoista ja kaikki sileäksi.Nyt viimein tänään uskalsin kertoa puolisolleni asiasta ja parhaalle ystävälle.Puolisoni otti suht hyvin asian vastaan ja ystäväni paremmin kuin hyvin.En halua enää pelata.Valtava taakka putosi harteiltani kun uskalsin kertoa asiasta.Nyt vain pitäisi olla pelaamatta kokonaan.Olen vakityössä asuntolaina kesäkuussa maksettu ja luottotiedot kunnossa.Pystyn kyllä lyhentämään lainat vaikka sylettää maksaa kovia korkoja.Onkohan kukaan täällä saanut pankkilainaa lainojen yhdistämiseen?Takuut minulla löytyisi.Tiedän että nyt täytyy keskittyä siihen että en enää pelaa,mutta raha-asiat kuitenkin painaa mieltäni.Onko kukaan täällä päässyt pelaamisesta eroon pelkällä tahdonvoimalla ja läheisten tuella?

Löit vahvan avainsanan viestisi loppuun… Kaikkein tärkein juttu on se oma tahdonvoima… Sinä olet se joka ne talletukset tekee, joka ne lainat ottaa… Joka antaa pelipirun rytmittää ja määrätä elämäsi. Tahdonvoimalla pystyt nujertamaan pelipirun, toki tarvitset sitä tahdonvoimaa myös vuosiksi eteenpäin, ehkä loppuelämän ajaksi, jotta sama pelikierre ei ala uudestaan.
Tänne kannattaa kirjoitella ja lukea näitä juttuja. Vaikka keskustelu olisi monien vuosien takaa, huomaat kuinka samanlaisia nämä ongelmat meillä kaikilla ongelmapelaajilla on…
Kovasti tsemppiä, olet paremmalla tiellä jo…

Kiitos tsemppauksesta.
Kerroin että puolisoni otti asian suhteellisen hyvin.Kuitenkin sitten kun mietti asiaa omikseen kunnolla niin oli erittäin pettynyt.Eniten hän on pettynyt lainoihini.Nyt hän miettii tosissaan eroa.Itsellä tuli hyvä fiilis kun sain kerrottua.Nyt tuntuu todella pahalta kun kerroin.En halua että puolisollani on paha olla enkä myöskään haluaisi erota.Toivottavasti tämä kääntyisi parhain päin.Pelottaa kovasti.

Moi Kattimehu…

En tiedä olenko vielä peleistä irti päässyt, mut matka on alkanut hyvin…

En tehnyt muuta, ku pistin Veikkauksen sivuille rajan 10€/viikko ja 40€/kuukausi…

Olen pelannu kauan - 25 vuotta pistin omaan viestiketjuun, mut voi olla kauemminkin… Enkä ole vielä 40 täyttänyt… Siinä on siis pienen pojan elämä ollu täynnä pelejä, mut eipä ollu niin tarkkaa alaikäisten pelaaminenkaan!!

Ainut pelien esto on se että avovaimoni näkee tilini tiedot… En tiedä kuin tarkkaa kyttää niitä, mut lusikat kuulema menee jakoon jos pelisiirtoja tulee… Ei ole vielä tullu ja tänään on 149 pelitön päivä :sunglasses:

Kyllä mun täytyy pystyä olemaan pelaamatta ilman rahattomia päiviä ja pelien estoja… Itse näen asian niin…

Ei muuta ku hetki kerrallaan…

Hienoa, että olet myöntänyt ongelmasi itsellesi ja kumppanillesi ja tervetuloa foorumille minunkin puolestani. Kannattaa heti tehdä pelaaminen itselleen lähes mahdottomaksi ja sulkea pelitilit ja Trustlyt jne…
Suosittelen lämpimästi “Easy way to stop gambling” äänikirjaa, löytyy Audiblesta ja sieltä saa ilmaisen kokeilukuukauden.
Tsemppiä, äläkä häpeä hakea ulkopuolista apua, jos pelaamisen lopettaminen tuntuu ylivoimaiselta!

Kiitos vaan tervetulotoivotuksesta ja tsempeistä. Olenkin jo ihan omasta tahdosta luovuttanut pankkitunnukset.Kaikki pelipaikat suljettu ja syyksi olen laittanut peliriippuvuuden.Kiitos vinkistä,täytyypä kokeilla tuota äänikirjaa.

Joskus yön pimeinä tunteina löysin Ylen uutisista tälläisen yle.fi/uutiset/3-8979847 pysäyttävää. En ole varma kertooko uutinen minusta Itsestä vai jostain muusta henkilöstä sillä noita aamuun saakka kestäneitä pelireissuja itselläkin on ollut historian varrella. Onneksi nykyään pystyn jopa öisin nukkumaan :smiley:, ettei tartte öitä valvoa ja tapittaa koneenruutua tai vetää pöydässä korttia.