En jaksa enää

Peliputki.

Mielessä radikaalein teko. Verkkopankista luopuminen ja käteisen nosto 0€.
Onko kenelläkään kokemusta? Miten oikeasti vaikuttaa elämään?

Laskuni maksaa edunvalvonta.

Ei ole kokemusta, mutta aluksi kannattaa tehdä radikaaleja tekoja, jos muuten ei pääse eroon. Taisi olla Sleep-nimerkki kuka täällä aikaisemmin kirjoitteli, mutta hän sanoi että ei ollut puhelimessa enää nettiä vaan ainoastaan pelikonsolilla ettei pystynyt mitenkään pelaamaan netissä.

Ehkä jollain muulla olisi kokemusta?

Irtisanoin verkkopankkini ja visa electron -kortin kesäksi. Tarkoituksena estää itseltäni netticasini pelaaminen. Kun syksyllä kävin pyytämässä näitä uudestaan käyttöön, ei onnistunutkaan luottotietomerkintöjen vuoksi. Vaihdoin s-pankkiin, josta sain tilin kortteineen päivineen.

Eli kannattaa varmistaa pankista, saako heiltä verkkopankin myöhemmin tarvittaessa uudestaan käyttöön.

Mutta suosittelen! Itse sain katkaistua pelaamisen näillä keinoin. Plussana vielä peli poikki -ohjelma.

Moi Maaritti,

Outo juttu tuo ettet saanut avattua uudestaan, mutta loistavaa että olet päässyt peleistä eroon! :slight_smile:

Joo, tuli yllätyksenä, ettei onnistunut. Toisaalta tämän pankin opintolaina maksettiin lopulta ulosoton kautta Kelalle, tilini oli aina, ihan jatkuvasti, miinuksella pankkikortin aikana, luottokorttivelka meni myös uo:n kautta maksuun. Eli en ollut kovin hyvä asiakas.

Kiitoksia vastauksista :slight_smile:

Mä oon helvetin pahoillani että olrt ratkennut pelaamaan. Tunnen tuskasi, minullakin oli peliputki päällä. Nyt on tehtävä kaikki mahdollinen, jotta voisimme estää itseämme pelaamasta. Minulla “ratkaisu” löytyi oluesta, huomenna harmittaa sitten, mutta senttiäkään en pelaa tänään. Tämä on aivan hirveä sairaus, voimia sinne, ei tästä yksin selviä!

Pankin verkkotunnukset tarvitsee viranomaispalveluissa tunnistautumisiin, ja mielestäni on/on ollut lakialoite vireillä siitä, että pankkien on annettava verkkotunnukset käyttöön niitä hakeville luottotiedoista riippumatta. En ole kyllä täysin varma, mikä aloitteen tilanne on.

Toisaalta pääosa palveluista voidaan suorittaa vielä ihan suoralla asioinnilla tai puhelimitse, postitse. Tarvitseeko siis välttämättä niitä verkkotunnuksia on vähän niin ja näin.

Mielestäni oli tehokasta ilmoittaa nettipelipaikkoihin peliriippuvuudesta, jolloin tulee elinikäinen kielto lisenssin alla toimiviin kasinoihin eikä niitä sähköpostejakaan tule kuin roskaposteihin, joita ei tarvitse lukea.

EDIT: lakimuutos on tullut voimaan vuoden alusta 2017. On tarjolla myös suppeamman palvelun verkkotunnuksia: yle.fi/uutiset/3-9582408

Hei, olet oikeassa. Kävin kysymässä pankista ja saisinkin verkkotunnukset. Olen muuttanut ja minun piti syksyllä siirtää asiakkuus ja avata käyttötili verkkopankkitunnuksineen. Tämä asiakkuuden siirto ei onnistu luottotietomerkintöjen vuoksi.