En halua lopettaa

Mikä neuvoksi?. Järkevintä olisi lopettaa amfetamiinin käyttö mutta en halua koska se on “vain” satunnaista viihdekäyttöä . Eikä siitä ole ollut mitään haittaa muuhun elämään. Vaikea löytää syy lopettamiseen …

Onkohan minulla edes suurempaa syytä lopettaa. Sitäkin pohdin koska mitään haittoja ei ole ollut.

^ Jos ei halua lopettaa, eikä koe käytöstä olevan mitään haittaa, niin ei kai lopettamisessa silloin mitään mieltä ole. Tosin jos kyse on puhtaasti satunnaisesta viihdekäytöstä, eikä mitään psyykkistä riippuvuutta ole, pohtiiko ihminen silloin ylipäätään tällaisella foorumilla, että lopettaminen olisi järkevää. Eikö silloin vain lopettaisi ilman sen suurempaa miettimistä.

Aina on myös se riski, että viihdekäyttö luisuu ongelmakäytön puolelle. Luonnollisesti on helpompaa lopettaa ennen sitä, mutta harvapa sitä tekee siinä vaiheessa, kun on vielä hauskaa. Eihän täällä muuten olisi ensimmäistäkään addiktia.

Näin ajattelinkin ja totesin että turhaan edes täällä olen. Kiitos silti.

Moi Marvel!

Kiva kun piipahdit. Amfetamiinin käytön lopettamista voi pohtia monelta kantilta, ja niin kannattaakin. Winston tuossa jo sanoikin olennaisen.

Täältä löydät näkökulmia lopettamiseen ja voit punnita omaa motivaatiotasi lopettaa/jatkaa käyttöä: paihdelinkki.fi/fi/oma-apu/huum … -tekeminen

Asiaa kannattaa pohtia jatkossakin aina välillä, ettei tosiaan lipsu ongelmakäytön puolelle. Ihmismieli on siitä kumma, että sitä haluaa kieltää ikävät asiat, jotta saisi pitää asian myönteiset puolet. Kannattaa siis olla rehellinen itselleen.

Aurinkoista kesää ja tervetuloa pohtimaan tilannetta jatkossakin, jos siltä tuntuu (ongelmaa tai ei) :slight_smile:

yt. Tiia/Plinkin tiimi