Empun vieroitus bentso kesto, mitä saa tuoda

Moi! Kauan toi vieroitus kestää bentsoista yleensä? Entä saako siellä olla omaa puhelinta? 2020 olin niin sai olla oma puhelin, mutta energiajuomia(ehkä vähän riippuvainen niistä) ei saanut ostaa, vaikka tupakkaa sai? Mistäköhän tämä päähän pisto on tullut?

up

Voi hyvänen aika nyt taas. Jospa vaikka soittaisit tai muutoin ottaisit yhteyttä sinne vieroitusmestaan ja kysyisit noita asioita ihan sieltä :wink: . Osaavat varmasti vastata siellä paremmin, kuin joku random tyyppi netin keskustelufoorumilla. Lienevät yleensä ihan julkista tietoa tuollaisten instanssien yhteystiedot. No, tämä on tätä nykyaikaa, että kysellään asioista joillakin höpöhöpö-foorumeilla, vaikka olisi pää kainalossa :unamused: .

Joo, kuten Winston jo sanoi, vastaus kysymyksiin löytyy hoitopaikasta. Vierotushoitopaikathan yleensä kertovat kaikki säännöt ja muut yksityiskohdat jo siinä yhteydessä kun kutsuvat hoitoon. Ohjeistavat esim. mitä saa ottaa mukaan ja mitä kannattaa ottaa mukaan jne.

Bentsovierotuksen kesto ja loivuus puolestaan riippuvat hyvin paljon vierotusoireiden voimakkuudesta, ja kauanko ja millä volyymillä niitä bentsoja on nautiskellut.

En malta olla mainitsematta, että minä olen kerran käynyt kyseisessä Empussa työhaastattelussa. Potilaanakin olen joskus ollut samassa kaupungissa, mutta en Empussa vaan Leppävaarassa. :slight_smile: