Elokuu - elossa ja raittiina

Jatkamme selvien päivien virtaa.

Näinhän me tehdään.

Mukana ollaan!

No olihan Juulia vielä olemassa.
Putkanvartijakin elossa ja raittiina olla tahtoopi.
Kenties virtuaalimatkoja kuvien välityksellä elokuussa Juulialle lähettelen.

Kunniottavasti:
Putkanvartija 0132

^Virtuaalimatkoja odotellessa
Tänäänkin selvinpäin. :smiley:

Ilmottaudun raittiin elokuun viettoon kun heinäkuustakin tuli selvittyä hengissä sekä raittiina.

Nyt hieman mietityttää kun möksän takaseinustalla kukkii sellainen kukka, joka tavallisesti kukkii viimeisenä lokakuussa ja olenpa sen kukat nähnyt vielä marraskuullakin.

Elokuu ehdottomasti raittiina!

Kerttulilla kesä- ja heinäkuu meni vähä kiville raitistelun suhteen mutta tässä mukana!

Mukana päivä kerrallaan :slight_smile:

Kävinpä tuossa silmäpolilla kaihileikkaus-arviossa. Leikkausjonoon laitettiin, max 6kk:n päästä, todennäköisesti nopeamminkin kutsu käy. Molemmat silmät operoidaan samalla kertaa. Ja samana päivänä kotiin. On se nykyään tehokasta kun pääsee alkuun.

Täällä kans olis sama tavoite. Tänään tulee 3 vkoa toivottavasti täyteen ja verikokeessa kävin työn takia, ( CDT ) joten se on motivoinut…nyt kyllä huomaan ,että mielessä pyörii, voisihan sitä nyt käydä sitten Viiniä hakemassa :unamused: siispä avasin plinkin :blush:

Raittiina yrittää täälläkin. Toinen pv menossa, lomalla ja hankalaa…

Hienoa, suvi!

Ainoa mahdollisuus raitistua on olla tänään ottamatta! Hyvin sulla menee nyt, käy täällä kirjoittamassa huomennakin!

Tänään et ole yksin

Heinäkuu meni huikatta joten ehdottomasti mukana. Ei niin minkäänlaista aikomusta ottaa elokuussakaan. Malja raittiudelle ja Tsemppiä kaikille:) !

Elokuu on ollut aina suosikkikuukauteni parin muun lisäksi ja vaikka vähän myöhästyinkin, niin voisin kans panostaa tuohon päihteettömyyteen ja pysyä erossa kovista huumeista, pilvestä ja resepti-pkv-kamasta, kuten pentsoista ja tietenkin alkomaholista.
edit: Lupaan myös olla osallistumatta huumekauppaan tai lisätä kuriiiritoimintaa Euroopan ja Latinalaisen Amerikan välisillä lento-osuuksilla ja en aio osallistua ihmis-julki tai -salakauppaan tai rahoittaa prostituutiotoimintaa, ennenkuin siitä tulee laillista ja veronalaista yritystoimintaa Suomessakin. Väkivaltaisuuksista pidättäydyn ja ihmisen tappamisesta tai muutoin lievemmin vahingoittamisesta, ellei sitten minulla ole tämän valtakunnan mandaattia niin tehdä sodan alkaessa ja joutuessani niissä tehtävissäni päättämään ihmisen elämän päättämisestä. Eläimistä pidän huolta ja omaa karvanaamakoiraani rakastaen hoidan, kuten tähänkin asti. Näihin tyhjäpäisten keijojen lietsomiin nettiriitoihin en todellakaan tule ottamaan osaa, ne on älyllisesti ja sosiaalisesti heikkolahjaisten rakkaimpia hommia. En myöskään suosittele kenellekään mitään substanssia, paitsi liikuntaa ja rakkaudellista lähekkäin olemista ja pelkkää, hyvää seksiä ilman vakavampaa liittoutumista tai elämän pilaavaa avioitumista,
jossa katkeran eron mahdollisuus on n. sata prossaa.

Toiminnallisia addiktioitani sen sijaan lupaan kiihdyttää ja lisätä liikunnallista osuutta entisestään, jos vain paikat sen jotenkin kestää.

Kyllä vain, elokuu raittiina. Pian 4kk ilman alkoholia.

Etanolittomasta elokuusta jo ihan kohta 13 % kasassa.

Noi on ihan jes, siis prosentit. Pitäähän meidän olla ajantasalla :slight_smile:
Raittiina ja elossa elokuun, Putkanvartija 0132

Hyvää huomenta.
Juulia ylittänyt 8kk riman. Jiiipiiiiiiii

Näin pääs käymään. Täällä sitä vaan porskutellaan, selvinpäin.