Eka päivä täällä.

Itkettää ja ahdistaa aivan ketusti. En jaksa tätä loputonta “putkea”. Haluaisin olla ulkona auringon paisteessa ja nauttia kesästä. En saa lähdettyä, vaikka muutama kaljakin pitäisi hakea. En halua nähdä ihmisiä tai oikeastaan ettei ihmiset näe minua.
Vieroitusoireita nämä tunteet ja tuntemukset on. Tiedän. Mies jätti minut 23.7 (juomisen takia) ja sitä seurasi kaikkea muutakin paskaa.
Miten minusta on tullut tällainen olento, joka ei kykene muuta kuin juomaan ja itsesäälissä pyörimisen.

Moi! Tämä palsta on välillä vähän hiljainen niin kannattaa hakea aktiivisesti muutakin tukea. Kävitkö eilen kaljakaupassa vai oletko ollut nyt juomatta pari päivää? Vieroitusoireet kestävät aikansa. Jos on mahdollista niin ei kai se auta kuin juoda suoloja sisältävää vettä, ruokailla säännöllisesti kevyesti ja illalla yrittää ulkoilla että saat unta? Ottaa aamulla ja illalla buranaa. Alkaa olla jo hämärämpää niin jospa sen suojissa käy ennen petiä ulkoilemassa niin tulisi sitten uni paremmin? Lähde yhdeksän jälkeen niin et voi ostaa moniprosenttisia alkoholijuomia. Fyysinen vieroittautuminen tulee ensin niin yritä saada se pois alta? Sitten muita asioita järjestykseen. Kuulostaa että elämä on tällä hetkellä “sekaisin” niin saisiko omasta terveyskeskuksesta apua?

Tai AA-ryhmää voi kokeilla. En ole itse koskaan ollut. Tai isommissa kaupungeissa on varmaan muitakin ei-julkisia tahoja. Toivottavasti alkaa elämä vähän pilkottaa. Kuten itsekin sanoit niin vieroitusoireiden alkaessa helpottaa näkymä alkaa selvetä. Helppoahan se ei varmasti tule olemaan. Erokin jo itsessään on iso elämänmuutos mutta onpahan sen osalta homma nyt sitten ainakin selkiytynyt ja mahdolliset erimielisyydet tai epävarmat ajat päättyneet?

Tervetuloa Maikki joukkoomme!

Juomalla sinusta on tuollainen tullut. Niin kuin meistä (melkein) kaikista muistakin. Veikkaan, että nuo kuvaamasi fiilikset on meistä tällä palstalla vierailijoista aika monelle tuttuja.
Joskus kyllä itsekin tuollaisissa oloissa velloneena olen miettinyt mistä tulee se olo, että ei halua kenenkään näkevän itseään. Eihän se oikeasti kuitenkaan näy päälle päin, että on ryypännyt putken. Tai siis ei minusta ainakaan vieras ihminen sitä näe, miksi edes katsoisikaan. Mutta tunne on kyllä aivan tosi sillä hetkellä.

Kuten Epävakka kirjoittaa tämä palsta on hiljainen, ja vaikka ei olisikaan niin kyllä muutakin apua todellakin kannattaa hakea. Kannattaa myös miettiä mitä haluat ja mihin oikeasti uskot pystyväsi. Haluatko ja uskotko, että sinä pystyt vielä joku päivä hallitsemaan juomista? Jos näin on niin täälle Vähentelijöissä sitä tavoitellaan. Jos kuitenkin tilanteesi on sellainen, että et enää itsekään usko pääseväsi asian herraksi (anteeksi rouvaksi) niin ehkä Lopettajat olisi parempi paikka?

Pääasia kuitenkin, että alat jotain asialle tekemään. Itsesääli on ihan paikallaan ja viekkarit tekee olon tukalaksi, mutta ainoa oikea vaihtoehto on nousta niiden yläpuolelle ja katkaista putki. Kun siihen pääset teet selvän suunnitelman miten tästä eteenpäin.

Tsemppiä!