eilen tatteja, tänään metistä?

eilen tuli popsittua 3-4g melkoisen vahvoja 5-7cm pitkiä tatteja ja nyt aamulla hain 130mg metistä. onko mitään yhteisvaikutusta odotettavissa? ne tatit tuntui eilen menevän jopa vähän yli ja tänään on ollu aika uupunu olo. onko muilla kokemusta tollaisesta kombosta? kertokaa ihmeessä jos on kokemuksia! Kiitos!

nyt sain tosta kaverilta vähän jeesiä, 2x2mg Rivatrileja. Ahdistus helpotti. Ja ne sällit mitkä eilen jätti mut sienipäissään yksin kaupungille saavat tietää mitä tekivät…

miks ylipäätään pyörit tattipäissäs kaupungilla jos käy pääkopan päälle tai syöt noin isoi annoksia, ei nyt itellä ainakaan tulis mielee lähtee noilla annoksilla lähtee kaupungille pyörii tai tulee mut en oo sormisuussa ruikuttamassa vaan otan sen kokemuksena, nimimerkillä bisse ostoksilla hapoissa. ja aika vähä noi tatit aiheuttaa yhteisvaikutuksia.

mulla on kuitenkin aika vähän kokemuksia tateista. tää oli kolmas kerta ja sällit lupas ettei mulla mitään hätää ole (?) Vitun kusipäät.

no tos nyt oli puolet liikaa nyt muistiin ensikertaa varten nii kyl kaikki hyvin menee ensikerralla :wink: itekkin otti ekakertaa reilusti liikaa ja tunsin varmaan yhen tyypin koko seurueesta ei ollut yhtään hyvä…