DXM vai sienet?

tälläisestä aiheesta haluaisin tietoa koska olen vähän kahden vailla että laittaisiko sienet tulemaan vai käviskö hakemassa resilaria pari putelia. olen kuullut molemmista että toisella on parempi aloittaa kokeilemaan vähän vahvempia ku hatsi jota oon poltellu tässä noin 3vuotta ja nyt haluis kokeilla jotain muuta.

[poistettu hehkutusta - Päihdelinkin toimitus] Dexmi ei ole mitään lastenleikkiä, vaikka monet kakarat niin luulee. Helppohan sitä on tehdä, mutta en ymmärrä tätä ajattelutapaa: “Jos ei muuta oo niin tehdään dexmii”. :unamused: Typerää. Mutta SIENET. Ihanat sienet.

Mun mielipide. :smiley:

sieniä mäkin suosittelisin, tai ressua aika pienellä annoksella, 600mg vois lähtee ensikertalaiselta vähän lapasesta.

jotenkin jo tuo kysymys itsessään on hiemana outo. en mä ole koskaan sieniä syönyt euforiaa tavoitellakseni. aina joskus on tarve kaikuluotailla tajuntaa. sillä ei ole mitään tekemistä päihteilyn kanssa. dxm ja sienet on eri psykedeelejä. toinen on se kuningasdeeli ja kyl se dxm toimii myös. mitä noilla olisi tarkoitus saavuttaa? valaistuminen vai tappaa tylsyyttä? kannattaa tuntea oma psyyke hyvin ja jättää se ego eteiseen, kun noita, etenkin sieniä alkaa syömään. nöyrällä asenteella ja ottaa kaiken vastaan. “tyytyy” kyydissä olijan rooliin. jos on pienikin epäilys tai pelko, näyttämisen tarve jne. niin ei kannata leikkiä. voi tulla rumaa jälkeä. mutta jos on kaikki ismot kasinolla, hyvä jengi, psyyke kunnossa ja ei ole mitään isoja käsittelemättömiä asioita mielessä, niin antaahan noi sienet hieman perspektiiiviä ja on hyviä itsetutkiskelun apuvälineitä.

sitten kun on yhtä valaistunut, kuin minä, niin ymmärtää, että joka syksy ei ole mikään pakko syödä sieniä, ainoastaan sen takia, että niitä on tarjolla. bugger sanoi: “shrooms. niistä on tullut parhaat euforiat ikinä.” mä en ole ikinä ajatellut asiaa tuolta kantilta. jos kaipaan euforiaa, niin syön 80 mg oxykontin. älkää ihmiset hakeko sienistä euforiaa. muutenkin hieman vierasta tuota tapaa (en viittaa suhun bugger, kuhan höpisen yleisesti) ajatella sieniä päihteenä. pari kertaa on käynyt niin, että piriveijarit tai joku muu uhmaikäinen on tullut syömään sieniä sillä asenteella, että no katotaan nyt, et mihin näistä sit on, kun kaikki kehuu jne… seuraavat 4h saa psyykata näitä sankareita kuntoon, kun toinen ei tunne pulssiaan jne… jos ajattelee, että no kun se yksin on jo vetänyt ja olishan coolia, kun vois aina osallistua niihin sienimatkakertomuksiin jne, niin silloin ei ole varmaan kovin hyvät perusteet ottaa. kyllä ne sienet löytää sut, kun on sen aika. varovasti, nöyrästi ja vilpittömästi. kaikissa muissa huumeissa sä itse hallitset sitä oloa ja mieltä, sienissä sä olet itse se olo.

meni aika jännäks, mut jänniä on aineetkin.

:slight_smile:

Joo samaa mieltä olen mä, euforia oli ehkä väärä sanavalinta, mutta sienistä kyllä voi oppia vaikka ja mitä, itsestään ja ympäristöstä. En minäkään niitä päihteilläkseni ole syönyt, vaan nimenomaan sen “itsetutkiskelun” takia.

Kiitos vastauksista, niistä oli suuri apu :slight_smile: . Enkä olekkaan millään näyttö meiningillä liikenteessä vaan hyvin on mietitty paikka missä kokeilla (kaverin mökillä, hyvät kaverit) joten kuumotukset nollattu ja sen kyllä tiedän että psyyke pitää olla kunnossa jne. viestien perusteella kallistun sieniin

Juu, hyvä juttu, ettet ole sekoilumeiningillä lähdössä trippailemaan. :wink: Ja hyvät kaverit on mahtavaa seuraa silloin, itseä alkaa ahdistaa todella helposti, jos paikalla on ns. ulkopuolisia (toisinsanoen henkilöitä, joista en erityisemmin pidä :laughing: ). No kerroinpas itsestäänselvyyden tuossa, mutta ei se mitään. Hyvää matkaa sulle! :wink:

toi mökillä ottaminen on mun mielestä todella hyvä. mä en ymmärrä joitain mun kamuja, kun niiden on aina päästävä johonkin kappakaan tai muualle ihmisten ilmoille, kun ovat psykedeeleissä. siinä menee hyvä matka suotta siihen, että yrittää kommunikoida ihmisten kanssa ja yrittää löytää hissillä oikeaan kerrokseen. kaikki mahdollinen pois ja sammuksiin, kännyköistä ja tv:stä lähtien. mökillä on hyvä olla, kun ei tule yllättäviä vieraita kesken matkaa käymään. hyvää tarkoittava kaverikin voi suistaa ajatukset sivuraiteille, saati sitten tuntemattomat kapakassa ja kaupungilla.

noi on sit vaan mun mielipiteitä. terve kunnioitus ja sulkee tollaiset yllätysmomentit pois, niin ei siinä sit pitäis olla mitään riskipeliä. jos jollain tulee paha matka, niin paras sille kaverille itselleenkin on, että se tulee siellä mökillä, hyvien frendien seurassa, ketkä on samoilla leveleillä, eikä siihen tule ketään muita hämmentämään väliin.

Turvallista matkaa. :smiley:

Hei,

tämä ketju on täynnä suosittelua ja hehkuttamista. Tutustukaahan alueen sääntöihin:
paihdelinkki.fi/kavijoille/p … en-saannot

Ketju suljetaan.

terv.
Päihdelinkin toimitus