DXM ja Bupre

Mietin, että onko tollainen yhdistelmä vaarallinen tai toisaalta jotenkin “huono”?

Ei oo kokemusta ku DXM & kodeiini -kombosta, joka oli sekin aika intensiivinen. Deksmihän potentioi opiaatteja ja opioideja, ja ne puolestaan buustaa omalla tavallaan dexmin vaikutusta, joten jos päätät ottaa subua ja dxm:ää yhtä aikaa, niin suosittelisin erittäin maltillista annostelua - vaikka about puolet tai vähemmänkin siitä mitä oot tottunut ottamaan subusta ja sen lisäksi sit se, minkä koet tarpeelliseksi deksmin osalta… Opiaattiöverit deksmitripillä voi olla aika karmea kokemus :unamused:

Niin ja älä helvetissä ainakaan tramalia ota ton lisäksi - serotoniinisyndrooma on varsin todennäköinen jos niin teet :imp:

Joo en tykkää Tramalista oikeen muutenkaan. Se oireyhtymä on kuulemma hengenvaarallinen, mutta mistä se Serotoniini tässä tapauksessa tulee? Mulla ei hirveesti oo tästä kokemusta, enkä mistää suurista annoksista tässä puhukaan, mutta varmistelen vaan…

Voin olla nyt taas aivan hakoteillä, mutta eikö tuon bupren pitäisi ainakin jossakin määrin blokata dexmin vaikutusta :question: . Oppariahan se dexmikin on(???) ja buprehan nyt yleensäkin estää toisten oppareiden vaikutuksen tai ainakin heikentää sitä. Korjatkaa nyt taas joku viisaampi, jos kirjoittelen aivan höpöjä.

“Dekstrometorfaani ((+)-3-metoksi-N-metyylimorfinaani) on aiemmin luokiteltu synteettiseksi opioidiksi, jonka rakenne muistuttaa kodeiinia. Nykyään dekstrometorfaania ei tulisi luokitella opioidiksi, sillä sen pääasialliset vaikutukset eivät välity opioidireseptorien kautta. Päihdekäytössä keskeisen vaikutusmekanismin oletetaan olevan sitoutuminen NMDA-reseptoriin ja reseptorin toiminnan estäminen. Tämä vuorostaan estää keskushermostoa aktivoivan glutamaatin vaikutusta, mikä johtaa keskushermostolamaan. Myös sigma-1-reseptoriin sitoutumisen ja aktivaation oletetaan olevan tärkeä vaikutusmekanismi. Suurina tai erittäin suurina annoksina dekstrometorfaani saattaa sitoutua myös opioidireseptoreihin, vähentää serotoniinin takaisinottoa soluihin, suurentaa dopamiinipitoisuuksia sekä aiheuttaa adrenergisia vaikutuksia (mm. kohonnut verenpaine ja kiihtynyt syke).”

Jep, dekstrometorfaani on kemialliselta rakenteeltaan opioid, mutta farmakologisilta ominaisuuksiltaan jotain ihan muuta eli lähinnä NMDA-antagonisti. Eli bupre ei vaikuta dekstrometorfaanin vaikutuksiin, mutta dekstrometorfaani saattaa (pienellä annoksella) vaikuttaa bupren ominaisuuksiin buustaavasti ja toleranssia estävästi/lieventävästi.

Muakin kiinnostaisi tämä opiaatti + dxm -kombo, kun ollaan parin kaverin kaa mietitty että vedettäis matka tossa jossain vaiheessa. Potentoi siis opioideja, mutta KUINKA PALJON, se tässä olisi kysymysmerkkinä. Minulla kun se voipi olla kuoleman paikka, jos metis potentoituu liiaksi.

Sen verran, että sitä saattaa luulla placeboksi. Eli korvaushoidossa jos on vakiintuneella annoksella, niin sen kyllä kestää.