Diapamin koukuttavuus

Onks tietoo/kokemuksia onko koukuttavampi ku esim. Opamox tai Rivatril ? Syön vuoropäivin kolmee eri bentsoa
joista Risolid vaihtu just Diapamiin.Muut kaks siis Opamox ja Rivatril.

Jos noita johonkin järjestykseen tulisi listata koukuttavuudeltaan, lienee lista seuraavanlainen:

Alkaen miedoimmasta
risolid → opamox → diapam → rivatril

Sä kysyt tätä samaa kysymystä eri versioilla varmaan kymmenettä kertaa :question: Mitä väliä sillä on,kun sä kuitenki oot koukussa bentsoihin,jos meinaat joskus lopettaa,reflat tulee joka tapauksessa.Kai diatsepaami nyt on koukuttavampaa kuin risolid,vahvempi bentso kun on.Ihan eri asia sit tietysti millä annoksilla sitä nappailet,mutta en ymmärrä oikein tätä pointtia,jos bentsoja syö säännöllisesti,koukkuhan siitä seuraa,ja kolmea eri bentsoa,joissa kaikissa eri puoliintumisajat,nii sitäkin varmemmin.Kannattais varmaan lääkäriltä/psykiatrilta kysyä asiaa tarkemmin,kun se sulle ei tunnu oikein aukenevan.Varaat vaikka tunnin ajan nii voit kysellä sydämes kyllyydestä mikä bentso koukuttaa milläkin tavalla :confused:

^ Jaa mitä haluut, ryynejäkö? :astonished: :frowning:

Benzot, benit, benderit, benjamiinit…

vahvoista-miedoimpaan (yleisimmät bzo:t)

midazolaam=dormicum->->->->->->->->-> nitrazepaam=insomin
trilatsolaam=halcion->->->->->->->->-> tematsepaam=tenox
alprazolaam=xanor
loratsepaam=temesta
clonatsepaam=rivatril
diazepaam=dia pam
oksatzepaam=opamox,oxamiini

tässä muutama suomessa yleisimmin käytettävää benzoa, kuten valta osa tietää nämä ovat erittäin voimakkaita keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä, mutta ei kuulu n-lääkkeisiin vaan pkv-lääkkeisiin, osa näistä lääkkeistä on todella vaarallisia jos niihin ei ole tottunut, tai yhdessa jonkin muun huumaavan lääkkeen tai päihteen kanssa, kuten ( heroiinin, puprenorfiinin,alkoholin, yms.
KAIKKI BENZOT AIHEUTTAA ERITTÄIN VOIMAKASTA TAI VOIMAKASTA RIIPPUVUUTTA

Toisaalt mitä välii jos koukus jo oonki ku ei oo tolet noussu ja elämä sujuu iisimmin? En viitti ees yrittää mitää
lopettamist niin kauan ku näin hyvin skulaa.n.1,5v siis jo.

“Mitä välii?” Just. Sanoppa tuo uudestaan kun Oikeasti koet jotain refloja. Esim. lääkärisi jättää uusimatta respan tai muuten vaan et saa 2 viikoon bentsoja ja olet lähdössä lappiin vaeltamaan. Bentsot on perseestä, ei edes auta voimakkaaseen ahdistukseen, ja viihdekäyttöpotentiaali aika mitäänsanomaton. Jos käyttäjät saisivat päättää, niin parikymmenen vuoden päästä olisi joko 50mg xanoreita tai jotai superhypermegabentsoja joilla pääsee laalaa-ländiin alta aikayksikön.

Jos bentsot kerran ovat “erittäin voimakkaita”, niin miten sitten pitäisi määritellä aineet jotka jytisevät paljon bentsoja lujempaa? Lähes kaikki yleisimmät huumausaineet ovat bentsoja voimakkaampia, joten suhteessa niihin bentsot eivät todellakaan ole “erittäin voimakkaita”. Esimerkiksi opioideihin verrattuna bentsot ovat hyvin mietoja.

Eli aina kun lääkäri määrää tällaisia bentsoja ensimmäistä kertaa potilaalle, on potilas suuressa vaarassa? Mitkähän bentsot mahtavat olla näin pelottavia?

Sitten onkin ihan pakko puuttua laatimaasi listaan yleisimmistä bentsoista. Jos kerran haluat luetella troppeja oikein urakalla, niin eikö kannattaisi opetella nimet oikein? Lisäksi ihmetyttää miksi kirjoitat vaikuttavat aineet englanniksi, vaikka niille on suomenkielisetkin vastineet. Välillä tosin on vaikea sanoa, pyritkö suomalaiseen vai englantilaiseen kieliasuun. Esimerkiksi “clonatsepaam” on aika mystinen tapaus. C:n käyttö k:n tilalla viittaa englantiin, mutta ts:n käyttö z:n sijaan viittaa suomeen. Lisäksi sanan loppuosa “paam” on outo sekamuoto suomen “paami”-päätteestä ja englannissa yleisimmin käytössä olevasta “pam”-päätteestä. Listassasi on kuitenkin suomalaisia piirteitä vähemmän, joten oletan että aikomuksesi oli kirjoittaa englanniksi.

Triazolam.

Temazepam.

Lorazepam.

Clonazepam.

Oksazepam.

Muutaman lääkkeen kauppanimenkin voisi kirjoittaa oikein:

Diapam.

Oxamin.

Ja listan ulkopuolelta voisi vielä korjata Subun vaikuttavan aineen:

Buprenorfiini.

Nus nus :mrgreen:

Jostain ne kicksit täytyy saada :smiley: :smiley: :smiley:

Diapam on sen addiktiivipotentiaalin kovin lääke.

^hahaha

Jos noin 10v on käyttänyt ei siitä helpolla eroon pääse. Joka päivä’ on saatava. Jo alussa pitäisi pitää taukoja niin ei jäis kiinni.