Concerta iv?

[Poistettu erottelua koskeva kysely - Päihdelinkin toimitus]

[Poistettu erotteluohjeita - Päihdelinkin toimitus]

En kuitenkaan suosittele näiden hihattamista, aikamoinen hommakin siinä on ja toimii oraalisesti hyvin kunhan vaan pureskelee. :unamused:

horkat saa. Kaikki saaneet jossain vaiheessa vaik sanon et “en mä saa” eikä tod. mitää kivoja horkkia ole; kerran itelläni vuosia sit et hyvä jos sohval enää pysty olee ja kädet vapisi ettei saanu juotua. Oli kuumetta 40.3 kainalo-mittaril otettuna ja oisin lähten sairaalaan hyvin nopeest jos ei ois alkanu buranan takia laskemaan. Siitä tulee myös kunnon liivate-siirappia; yök! Enää en vois kuvitellakaan työntäväni suoniini mitään tuollaista liisteriä; parempi syötynä kuten ohjees lukee!

[poistettu haitallisen käytön suosittelua - Päihdelinkin moderaattori]

[poistettu haitallisen käytön suosittelua - Päihdelinkin moderaattori]

[poistettu sääntöjenvastaista - Päihdelinkin toimitus]

Ja ylläoleva on (tai ei se siinä varmaan kauaa pysy mutta oli miten oli) siis sitten se täysin väärä tapa kyhätä näitä. Jos pakko on heittää kaikki rottaa pienempi ränniin, niin suosittelen etsimään tietoa isopropyyliekstraktiosta.

Kun lukee sitä ainesosalistaa niin kaikki varmasti tietävät mihin LIIVATETTA käytetään. Saa hyviä kakkuja ja erilaisia hyytelöitä :wink: :wink: … Hienosti varmasti vertakin hyydyttää… :stuck_out_tongue:

EDIT: tietty liivate laitetaan ensin kylmään veteen ja sen jälkeen kuumaan; sen jälkeen taas kylmään kovettumaan koko leivonnainen/kakku/lääke (tehtaalla). 37 astetta niin se voi olla että ei kauhesti kyllä verta jähmetytä, mutta… Hmm… Ihanaa, eläinten luusta tehtyä ruuanvalmistuksessa käytettävää nesteiden kovettamisainetta hihaan… :mrgreen: