Chat on auki!

Tervetuloa juttelemaan!

Chat auttaa esimerkiksi, kun haluat jutella omasta tai läheisesi päihteiden käytöstä tai riippuvuudesta. Tai kun haluat ymmärtää tilannetta paremmin ja saada sitä selkeytettyä.

Chat on auki tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 13-15.

Muistathan, että Päihdelinkissä on myös verkkoneuvonta, jossa voi esittää päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyviä kysymyksiä. Kysymyksiin vastataan muutaman arkipäivän kuluessa.

Lue lisää Päihdelinkki-chatista:

Chat-palvelu laajenee 13.5.2024 lähtien!

Maanantaisin klo 15-17 teemana HUUMEET; voit kysyä, keskustella ja pohtia huumeisiin ja huumeiden käyttöön liittyviä asioita (myös tartuntataudit, haittojen vähentäminen) omasta tai läheisen näkökulmasta. Voit toki ottaa yhteyttä myös muissa mieltäsi mietityttävissä asioissa.

Tiistaisin klo 15-17 teemana ALKOHOLI; voit kysyä, keskustella ja pohtia alkoholiin ja alkoholin käyttöön liittyviä asioita omasta tai läheisen näkökulmasta. Voit toki ottaa yhteyttä myös muissa mieltäsi mietityttävissä asioissa.

Keskiviikkoisin klo 13-15 teemana ALKOHOLI; voit kysyä, keskustella ja pohtia alkoholiin ja alkoholin käyttöön liittyviä asioita omasta tai läheisen näkökulmasta. Voit toki ottaa yhteyttä myös muissa mieltäsi mietityttävissä asioissa.

Torstaisin klo 13-15 teemana RAHAPELAAMINEN; voit kysyä, keskustella ja pohtia rahapelaamiseen liittyviä asioita omasta tai läheisen näkökulmasta. Voit toki ottaa yhteyttä myös muissa mieltäsi mietityttävissä asioissa.

Tervetuloa juttelemaan matalalla kynnyksellä! Palvelu on maksuton ja täysin anonyymi.

Tästä chattiin!

2 tykkäystä