Bupren näkyvyys THL testissä? entä lyrica?

…käytin ma 4millii subuu ja tiistain kävi sama homma. pe oli seulat ja bupres heikko viiva saimoin ku bentsoissa, vaikka onki lailline bentsolääkitys?! taisin tankata vettä et sais jotai tulemaa…? ihan ok väri oli tosin joten ei kaivaneet ph tikkua esille vaan suoraan THL:ään. Haluisinkin tietää näkyykö buprejäämät thl testissä? kusessa sit ollaan. vai voisko olla mahollista et liian laimeeta tutkittavaksi, kun bentsokaan ei kunnolla näkyny vaikka päivittäin rivoja syön. se taitaa olla ainut mahollisuus että tästä sotkusta itteni ulos hommaan.
no, ens pe tulee vastaus…
hhuh, tästä paskasta vois kirjottaa vaikka romaanin. kyse on nii stanan tärkeistä asioista, hoitoon pääsystä muksun kanssa. tää sairaanhoitopiiri vaatii täysin puhtaat kaikesta, ja puhtaat thl:tltä et hoitoon pääsee. ja jos en pääse… aini, ja selllane kiva homma et huomenna ti seulat taas. eiköhän puppe oo heikkona (?) taas. muutaman lyllerön tossa hermostuksissani söin, taitaa hidastaa aineenvaihduntaa… JA jos oli edellinen kusi liian laimeeta tutkittavaks, pe lähtee uus, tutkiiko thl lyrican?
joojoo, kuses taidetaa olla mut vastatkaa joku jos vähänkää tietoo?

viewtopic.php?f=1&t=34019
:laughing:
Hohho… Romaanin sais tosiaan koottua kaikista niistä seulakysymyksistä, joita tällä palstalla on esitetty… :unamused:

Mut miksi sulla pitää olla puhtaat seulat, jotta pääset hoitoon? Etkö sä sen päihteilyn takia just oo menossa hoidettavaksi?! Vai mihin hoitoon sä oikein olet sen muksusi kanssa menossa?

no eipä paljon infoa tullu siinä vastauksessa.
kysymys ois perhekuntoutuksesta ja sen jälkeen ois mahdollisuus saada muksu kokonaan takasin kotiin itselle, muita vaihtoehtoja ei tää sairaanhoitopiiri oo esittäny. “jos tää ei onnistu niin sitten katsotaan ihan oikeaa sijoitusta…”

luulis että tällä palstalla sais jotain ihan oikeaa tietoa tai ees luulotietoa asiasta :confused: