Bromatsepaami

Kauanko bromazepam näkyy seuloissa?

No riippuu kauan oot käyttäntyt sitä ja millä annoksilla. 12–20 tuntia wikipedia kertoo puoliintumisajaksi. Mua jaksaa aina ihmetyttää nää; kauan näkyy seuloissa. Näissä ns. peleissä ollut mukana yhekskytluvun puolesta välistä ja koskaan en ole kuppiin kussu, enkä kuse, korkeintaan semmosen nilkoille joka moista vaatis. :wink:

Taidat olla bentsomiehiä. Kyl sä ihan kiltisti kuset kuppiin niinkuin muutkin jos uhkana on että menetät laillisesti hankitut bentsot. Se on nähty ennenkin. :wink:

En saa laillisesti mistään bentsoja, koska kaupungissa ei määrät kenellekään bentsoja tai unilääkkeitä, jotta ne saataisiin pois katumarkkinoilta. Ainoa ongelma on, että mt-hoito siirtyisi päihdepolille, jos kärähdän. Mutta ehkä parempi elämänlaatu voittaa väkisin hengissä kituuttamisen ahdistuksen kanssa ja jään bentsoista kiinni.

Eipä kuppiin kusemista yleensä kukaan tule vaatimaan, jos henkilöllä ei ole lapsia, ei aja autolla, ei joudu psykiatriseen laitoshoitoon tai katkolle, ei joudu vankilaan/tee jotakin vakavaa rikosta, kuten henkirikosta, hankkiudu korvaushoitoon, hae sellaista työpaikkaa, jonka työhöntulotarkastukseen kuuluvat seulat tai lavertele terveydenhuollossa omasta päihteiden käytöstään. Poisluettuna psykiatrinen laitoshoito(Sille kun ei mitään voi, jos sairastuu sillä tavoin vakavasti) nämä kaikki ovat helposti vältettävissä ihan omalla toiminnalla, eikä noissakaan läheskään kaikissa tilanteissa mikään pakkopakko ole kuppiin kusta. Jotakin voi sitten menettää(Esim. sen hakemansa työpaikan tai ajokorttinsa), jos ei suostu, mutta sekin on ihan oma valinta. Lääkkeet nyt kyllä saa hoidettua ihan laillisestikin itselleen jostakin ilman kuppiin kusemisia.

Ihan omalta terveysasemalta on lähetetty seuloihin (jotka olivat puhtaita) kaksi kertaa bentsorespan uusimisen yhteydessä ja silloin ei ollut puhetta mistään mahdollisesta ajokortista. Riippuu ihan lääkäristä, nämä kaksi olivat nuoria kandeja jotka halusivat pelata varman päälle.

Ihme kaupunki semmoinen missä bentsot ovat kokonaan pannassa. Mutta ei sitä koskaan tiedä niin hulluksi tämä meno on mennyt Valviran pelossa.

Se täytyy myöntää että oma terveysasema on kyllä hoitanut muut vaivat hyvin ja ystävällisesti jotka ei vaadi mahdollista PKV-lääkitystä. Ne hermostuu aina siinä tilanteessa kun potilas tarvitsee jotain melatoniinia tai panadolia vahvempaa troppia. Tämä on Valviran vika joka kyttäilee ja uhkailee lääkäreitä jatkuvasti mahdollisilla sanktioilla.

Useimmiten psykiatrian polit vaativat että potilas/asiakas on käynyt läpi bentsovieroituksen ennen vastaanotolle tuloa. Itselleni mt-puoli on mainninut että potilaan psyykistä tilaa ei voida arvioida koska hänelle on määrätty jo vuosikausia Diapam annostuksella 5 mg tarvittaessa kahdesti päivässä, joten hän kuuluu päihdepuolelle.

Olen käynyt kerran Töölön psykiatrisella klinikalla. Lääkäri uusi suosiolla bentsoreseptin ja kirjoitti lähetteen Kalasataman mt-polille josta heitettiin myös pihalle ja suositeltiin Kurvin päihdepolia minne en koskaan mennyt. Onko kenelläkään kokemuksia Sörkässä sijaitsevasta Kurvin päihdepolista?