bentsoista....

Elikkäs kävin hakee bentsot takas respalle ahdistuksen takia (kaveri tappo itsensä vähä aika sitte mut ei siit sen enempää) lääkäri ei suostunut määräämään Rivatrillia koska niitä menee kuulema katukauppaan? Mutta kirjotti 100x 2mg Xanor depot,100x 10mg Stella, ja 100x 0.5mg Xanor et mikäköhä logiikka toski sit oikee oli et rivoja ei voi skriivaa ku menee ketukauppaa mut heittää äxiä iha vitusti?

Sama lääkäri ennenku sain ajan hänelle ja soitin (kyseinen lekuri oli just syyslomalla joten jätin soittopyynnön) ja valitin ahdistuksesta ni kysy puhelimessa et kumpaa haluat Temesta vai Diapam no sanoin et Diapam sitse kysy montako milligrammasta haluat 5 vai 10 no sanoin sit 10 ja sitse kysy et mihi apteekkii haluut tä respa et se soittaa sinne heti. kyseessä on neuropsykiatrinen erikoislääkäri jolla olen käynyt aikasemminkin ja hän tietää sekakäyttö päihdetaustastani.

eiku lähinnä ihmetyttää se et heittää noi paljo äxii eikä rivoja vaik oon huomannu et rivat auttanu muo paremmi ahdistukseen/paniikkihäiriöön, luulis et lekuritki tietää et enemmä xanoreit menee katukauppaa ku rivoja?