Barbituraatit

Itsellä lojunut jo tovin laatikossa 100mg phenobarbital, fenobarbitaali-pilleri. Onks kellään kokemuksia moisista, tai jostain muusta barbista? Lienee suht harvinaisia suomessa.

Ole ainakin HELVETIN VAROVAINEN noiden kanssa! Jos otat, niin älä ota pisaraakaan alkoa, älä myöskään muita huumeita tai keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä. Älä ota myöskään liikaa. Siihen en osaa ottaa kantaa, mikä on liikaa, koska mulla ei ole tietoa barbituraattien oikeaoppisesta annostelusta ja se “liika” riippunee tässäkin tapauksessa esim. ihmisen painosta tms. jutuista.

Barbituraattien kohdalla hengenvaarallisen yliannostuksen riski on todellinen ja ns. lääkinnällisen annostuksen ja kuolemaan johtavan yliannostuksen raja saattaa olla veteen piirretty viiva.

Mitään ns. positiivista en ko. lääkkeistä uskalla tässä sanoa. Pelkään moderaattoria :wink: .

Heheh joo. :smiley: Itse ollu nyt 47vrk ilman bentsoja ja onneks noita barbeja en saa lisää vaikka haluisinkin. Käsittääkseni vähän kun “bentsojen isoveljet” noi barbit kans.

Fenobarbitaalia on vielä Suomessakin käytössä eläinlääketieteessä. Itselle ei ole koskaan tullut vastaan, on kuitenkin noita pitkävaikutteisempia ja “vähemmän kivoja” barbeja. Kivahan tuotakin olisi kokeilla, mutta tuskin sillä kovin ihmeellisiä oloja saa, bentsoilla ei ainakaan ole koskaan onnistunut.