Barbituraatit?

Olen kuullut että ne pärisevät bentsoja huomattavasti paremmin. Mandrax jne! Mutta ne olivat vanhojen hyvien aikojen juttuja. Mutta ilmeisesti niitä liikkuu yhä eläinlääketieteessä

Joo ja toi Fatal Plus on kans tosi kovaa kamaa. Tunnetaan myös nimella Nebutol…

Joo olihan niitä viel 90 luvun alussa kai paria laatua teekissa, sitten hävisivät. Kultasel 80 luvulla oli paljonkin. Nykyään ei juuri käytetä sairaaloiden ulkopuolella missään päin länsimaailmaa kun bentsot vallannneet alaa. Oli nembutal, seconal, sombutol, sombufen, luminal, tuinal, amytal ja pentothal jne. Suomessa saa muuten ainakin thiopentaalia jos on käyttöaiheena laskimonukutus :smiley: Kuin myös barbi-vet nimistä valmistetta koirien epilepsian estolääkkeenä joka sisältää fenobarbitaalia. Joo euforia ihan eri luokkaa kuin betsoissa samoin överipotentiaali varsinki alkon kans. Pari nappia ja viunaa ni se saattas olla siinä, ainakin ilman mitään toleja. Historia tuntee lukemattomia kuuluisuuksia jotka näihin kuoli. Joko oman käden kautta tai vahingossa. Esim Jimi Hendrix, Brian Jones, Marilyn Monroe, Judy Garland, Brian Epstein, Abbie Hoffman jne jne.

Espanjassa sain reseptin Nembutaliin. Vedin niitä helvetin moisessa kännissä ja noutaja oli lähellä. Sairaalassa 14h ja kolme piikkiä perseeseen (olisikohan ollut jokin vasta-aine). Sairaalasta päästyäni olin vielä niin helvetin kujalla että missasin lennon Suomeen.

Pilkunviilausta sen verran, ettei Mandrax ole barbituraatti, vaan sitä muistuttava aine.