B-peth

B-peth arvo 4 viikon juomattomuuden jälkeen 0.40 miten mahdollista et on yli viitearvojen?normaalisti olutta viikonloppuisin kesälomalla meni myös viikollakin.kauankohan suunnilleen menee et pääsee viitearvoihin?

Outoa on jos olet ollut 4 viikkoa juomatta ja sitäkin ennen juonut vain viikonloppuisin.
Näin meinaan sanoo tutkimuksen lanseerannut organisaatio

B-PEth tutkimuksen yksi merkittävä etu on myös se, että sen veripitoisuus ei nouse yli raja-arvon, jos henkilö käyttää alkoholia satunnaisesti ja kohtuullisesti (ns. sosiaalinen alkoholin käyttö), vaan pitoisuuden nousuun vaaditaan pitkäaikainen, noin 2-3 viikkoa kestänyt runsas alkoholinkäyttö. Satunnaisen alkoholin käyttäjän tai absolutistin B-PEth pitoisuus onkin hyvin matala, useimmiten alle 0,05 umol/l. Henkilön alkoholin käyttömäärästä ja käytön pituudesta riippuen PEth näkyy verenkierrossa vielä 2 – 4 viikon kuluttua alkoholin käytön lopettamisen jälkeen.

Niin on omituista siksi ihmetellen kyselinkin…et kuinkakohan luotettava ja reilu testi tämä nyt sit on…kaverini joka on juonut harvemmin kuin minä niin hänelläkin oli viitearvojen yläpuolella…aattelin onko muilla samanlaisia kokemuksia…

Ollaan yksilöitä.