Auttaako sossu?

Moi,

Tänään tuli stoppi pelaamiselle. Tajusin että mulla on paha ongelma, kun pelasin tilini tyhjäksi yhdeltä istumalta (1000e). Suljin kaikki pelitilini ja otin Peluuriin yhteyttä. Pelaamista on esiintynyt säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta viimeiset kaksi kuukautta ovat olleet täysin helvetistä.

Tilini on todellakin nollilla, kavereilta/vanhemmilta en saa lainattua rahaa ja kahden kuukauden sähkölaskut on maksamatta. Oletteko saaneet apua sossusta tilanteeseenne vai ovatko vaan nauraneet teidät pihalle?

Sosiaalitoimistoon voi ottaa yhteyttä. Sosiaalitoimisto ei maksa pelivelkoja, mutta voi auttaa tilapäisesti asian selvittelyssä.

Mitään lupaksia ei voi antaa, riippuu aina ihmisen kokonaistilanteesta. Tämä koskee siis sosiaalityöntekijän harkintaan liittyvään mahdolliseen toimeentulotukeen.

Ps. kukaan ei sosiaalitoimistossa naura ketään pihalle. He ovat alan asiantuntijoita ja töissä ihmisten auttamiseksi, ota rohkeasti yhteyttä.

Voit ottaa yhteyttä laittamalla suoraan toimeentulotukihakemuksen. Siihen sinun ei tarvitse laittaa mitään pelaamisesta, vain se mihin tarvitset apua. Esim. vuokraan, ruokaan ja sähkölaskuihin. Ne hoituu kyllä kunhan otat rohkeasti yhteyttä.

En tiedä millä nimellä omassa kaupungissasi tai kunnassasi palvelut ovat, mutta luultavasti jotakin ‘aikuisten palvelut’ tai ‘taloudellinen tuki’ väliltä löydät. Voit ottaa myls yhteyttä talous- ja velkaneuvontaan, mutta näin sosiaalialan opiskelijana rohkaisen ottamaan yhteyttä suoraan sosiaalitoimistoon.

Tsemppiä.

MOI! Ei armasti auta. Tässä on vuosikymmeniä odotettu rauhaa. Koska työtä ei löydy. Emme kerjää.
seppuku. myt.