Ariane ! ?

Hei
Miten menee ? Sinä et ole aikoihin kirjoitellut.
T. Ahkera lukija

Ariane, toivottavasti olet lopettanut pelaamisen kokonaan kun et kirjoittele.
Voisit kyllä auttaa muita lopettamaan !

Ariane, miten menee ?
Olisi mielenkiintoista tietää oletko pystynyt viimein lopettamaan pelailun ?

Hei!
Olipas mukava huomata ettei minua ole unohdettu.
Minulla menee tällä hetkellä aika hyvin. Pelaamisesta en ole kokonaan eroon päässyt, mutta jotain on tapahtunut. Olen rimpuillut tämän ongelman kanssa jo noin kuusi vuotta ja ensimmäistä kertaa on olo että minun ei ole pakko pelata. Toisinaan annan itselleni luvan pelata kun tulen töistä kotiin mutta kun se hetki koittaa ei minua huvitakaan pelata. Pelaan pari kertaa kuukaudessa pienen summan. Olen pystynyt lopettamaan siihen summaan minkä olen etukäteen päättänyt pelata enkä ole tehnyt talletusta talletuksen perään kunnes tili on tyhjä ja mieli musta. Outoa, mutta toivottavasti on pysyvää.

Siksi en kai ole kirjoitellut kun tiedän että tämä hallittu pelaaminen ei välttämättä kanna kovinkaan pitkälle. Olen myös alkanut puhumaan pelaamisesta. Ennole kenellekään kertonut että minulla on peliongelma. Olen vaan kertonut että pelaan joskus netticasinolla. Olen uskaltanut pitää rahani tilillä ja rahaa on jäänyt pitkästä aikaa kaikkeen mukavaan kun kaikki ei ole mennyt peleihin. Oma mieli on jotenkin rauhaisampi kun vuosiin, en mieti pelaamista kaiken aikaa. Ennen mietin aina töissä että kuinka monta tuntia on aikaa pelata ennen kun mies tulee kotiin. Nyt ei ole tehnyt mieli pelata vaikka tilaisuuksia olisi ollut.

Tiedän kyllä että olen peliriippuvainen ja tämä sillin tällöin pelailu voi vielä koitua kohtaloksi, mutta jos tämä toimii niin jatkan näin. En laske enää mitään päiviä, lasken rahaa, tiedän tasan tarkkaan paljonko minulla on varaa pelata.

Ariane

Mukavaa kuulla sinusta, Ariane! Jos tämä systeemi toimii sinulla, hyvä niin. Eli sinä olet ihan “normaali” ihminen- pelaat, mutta et liika. Näin sen pitäisikin olla. Toivon tosissaan että onnistut!

Hei!
Olisihan se hienoa kun pystyisi pelaamaan “normaalisti” aina. Tavoitteena mullakin on se pelaamattomuus, mutta tällä hetkellä tuntuu että eniten ahdisti se päivien laskeminen. Päätin lopettaa laskemisen ja jotenkin on helpompaa mulle näin. Päivien laskeminen ei ole sopinut minulle ikinä. Kaikkea hyvää Taistelu ja muut, pysytään lujina :wink:

Ariane

Artane kirjoitti:

Tiedän kyllä että olen peliriippuvainen ja tämä sillin tällöin pelailu voi vielä koitua kohtaloksi, mutta jos tämä toimii niin jatkan näin. En laske enää mitään päiviä, lasken rahaa, tiedän tasan tarkkaan paljonko minulla on varaa pelata.

Ariane
[/quote]
Moi Ariane
Pelkäämpä vaan että tuo ei kauaa toimi.
Parempi kuitenkin yrittää kokonaan peleistä eroon, siis nollatoleranssi.
Tinja

Hei!
Niin kuin tuossa kirjoitin niin tavoitteema on täys pelaamattomuus.
Ei toiminut päivienlaskeminenkaan joten sitä en ainakaan aloita enää. Repsahduksien jälkeen tuntui siltä että aivan sama vaikka pelaisinkin kaikki rahani koska laskeminen pitää joka tapuksessa aloittaa alusta. En ole pelannut pitkään aikaan, eikä ole tehnyt mielikään pelata. Päätin vaan että nyt se itseinhon kourissa rypeminen loppuu, ja siihen paras keino on olla pelaamatta. Repsahduksia tulee, mutta pitää muistaa että niistä voi selvitä. Aivan sama niille päiville. Sitten jos/kun pelaaminen riistäytyy käsistä pitää taas kokeilla jotain muuta. Pään sisällä tämä homma on tehtävä, ja tehtävä itselle selväksi se mitä haluaa ja mitä on valmis sen eteen tekemään. Nyt nukkumaan :unamused:

Ariane