Apua ohilyönrikipuihin

Onko jollain hyvää vinkkiä millä helpottaa pienistä ohikyönneistä aiheutuvaa kipua. Entä onko joku teestannut tuota netistä tilattavaa antibioottia?

^ Kipeisiin pistoskohtiin voi käyttää Trombosol-nimistä, apteekista ilman reseptiä saatavaa voidetta, sikäli mikäli sitä enää myydään.

En suosittele tilaamaan netistä antibiootteja. Voivat sisältää ties mitä paskaa. Antibioottiresistenssin kehittely turhanpäiten ja omin nokkineen ei myöskään ole ensinkään hyvä asia. Kyllä niiden tulehtuneiden neulomiskohtien kanssa kannattaa turvautua ihan lääkäriin(mieluummin liian aikaisin, kuin liian myöhään) H-merkinnän uhallakin. Pienempi paha se lopulta on, vaikka ymmärrän kyllä varsin hyvin lekurikuumottelut noissa tilanteissa.

Trombosolia ei myydä enää.

Mene tk-lääkärin vastaanotolle/joskus pelkkä soitto riittää. Olet menossa Afrikkaan Ruandaan kuukaudeksi tapaamaan kouluajan kaveria ja tarvitset malarianestoon doksisykliiniä (Esim. Doximycin 100mg). Et halua Lariamia, koska siitä huonoja kokemuksia, ja Malarone on liian kallis. Tai sanot vaan, että Doximycin 100mg kerran päivässä on tuttu. Saat kuukauden matkalle 30 tabl ja tultuasi takaisin täytyy syödä ko. lääkettä vielä 4 viikkoa. Eli saat lääkettä 100 tablettia.

Ota aamuin iloin 100mg 10 pvän ajan. Aina ruuan kanssa, muuten laatta lentää. Doksisykliini on potentti antibiootti. Katso netistä tietoa.

Älä ammu ohi. Lopeta koko touhu. Tulehdus voi levitä verenmyrkytykseksi, jolloin joudut sairaalaan. Ota iisisti.