Antabus -reaktio autolla ajaessa tuulilasin pesunesteestä?

Aloittelin tovin aikaa sitten antabus-kuurin. Alkoholia sisältävät suuvedet yms on poistuneet kylppärin kaapista. Jäin vain miettimään auton tuulilasin pesunestettä. Jos ajaessa ruiskuttaa sitä tuulilasiin, niin ainakin sen tuoksu tulee ilmastoinnin mukana autoon sisälle. Onko se riittävä aiheuttaakseen antabus-reaktion kesken autolla ajon? Riittääkö auton tuloilman sulkeminen ruiskuttamisen ajaksi vai pitääkö etsiä jotain toista nestettä tuulilasin pesuun?

Varmaan yksilökohtaista, mutta eipä kai tuo alkoholin haju nyt mitään reaktioita aiheuta. Kaveri kertoi, ettei saanut partavedestä, eikä alkopitoisesta suuvedestäkään mitään oireita.

Kyllä huoletta voit ruiskutella. Minulla ei ainakaan ole ollut mitään ongelmia. Käytän nykyisin myös käsidesiä eikä sekään aiheuta punoitusta tai muuta oiretta. Toki varovasti kannattaa kokeilla, jos oletkin vaikka yliherkkä.

Antabus nro 632:n otan aamulla ja tiedän että taas tulee selvä ja kiva päivä.

Putkis 0132, Antabusfani :wink:

Tuli kokeiltua, onneksi vasta matkan lopussa, tiellä jolla ei liikennettä. Kohta veden ruiskuttamisen jälkeen tuli muutama hyvin voimakas aivastus ja nenä alkoi vuotamaan kuin kunnon nuhassa. Ei siinä, ikkuna auki ja läpituuletus niin rauhoittui kyllä. Pitääpä ensi kerralla poistaa ulkoilman tulo lasinpesun ajaksi.