Alkosta irtautuminen

Heipparallaa! Tällä osastolla uusi, mutta valtissa aikaisemmin kirjoitellut pelihommista. Lyhyesti itsestäni: 26v mies, jonka pitäisi vähentää Alkoa. Baareissa tulee käytyä aika usein ja olutta juotua iltaisin. Joka viikonloppu vähintään pienet kalsarikännit kaljalla, baarissa sitten muistit pois aina. Sain naltreksoni reseptin ja kysynkin nyt täältä kokemuksia ryyppäyksen hillitsemiseen, toimiiko ja millaisia sivuvaikutuksia?

Pari vuotta sitten kokeilin ko lääkettä mutta ei sopinut minulle. Tuli aivan kauhea väsymys ja krapulaolot. Tietysti sekin varmaan vähitellen johtaisi vähentämiseen, mutta olo oli aivan kauhea. Eikä se ole ko lääkkeen idea. Jos sellaisia fiiliksiä haluaa niin sitten voisi mieluummin ottaa Antabusta.
Mutta kannattaa kokeilla jos se sinulle toimisi. Ainahan kaikillä lääkkeillä on käyttäjiä joille ne ei sovi ja toisille sopii.

Raportoi meille kokemuksiasi ja muutenkin kirjoittele tänne. Hahmottele jonkinlainen suunnitelma itsellesi, siitä on hyvä aloittaa vähentäminen.
Oletko onnistunut vähentämään pelaamista? Jos olet niin samat keinot käyttöön tämän asian suhteen.