Alkoholistipuoliso ja kodinhoito

Hei,

Kertokaas miten olette ton kodinhoitopuolen hoitaneet kun on mitta tullut täyteen siihen juoppoon loiseen?
Mies pääsi perjantainayönä aiemmin töistä ja tytär löysi hänet sammuneena “työtuolistaan” klo 9 aamulla. Siitä se meni sitten nukkumaan (oli aivan sekaisin), juoksi vessassa oksentamassa sitten klo 15-22 ja nukkui siis ihan tommosen 24 tuntia putkeen. Eli kun ei enää nukuta samassa huoneessa (en keksi mitään syytä), niin vinkkejä ja vertaistukea kaipaisin ton kodinhoitopuolen järjestämiseen. Laitatteko miehenne hoitamaan omat pyykit tms? Omaa huonetta kyllä imuroi ja siivoaa, muuten ei laita tikkua ristiin. 2 lasta meillä vielä asuu kotona.

Ratkaisin niin etten asu juovan alkoholistin kanssa ollenkaan… närän aihetta kertyy vaikka miehen välillä saisikin tekemään jotain… ei se lopu silti koskaan… alkoholi keinot keksii miten pääsee ärsyttämään… ei mieskään tule hakeneeksi apua juomiseensakun hänellä on sellainen kuva että kaikki on hyvin ja koti kiiltää. …pitäisin kohtuuttomana että pakottaisin itseni “kerran sinä et siivoa, niin en siivoa minäkään”…Parempi kun ajattelee omaa etuaan ja kunnioittaa myös toisen halua elää sikolätissä jos sellainen kerran miellyttää enemmän- perustelin miehelle asian, että kun muutetaan erilleen, niin molemmat kunnioittaa toisen valintoja… :bulb:

Samaa mieltä Sibin kanssa. Toistaalta en oikein ymmärrä kysymystä siis että jos ei harrasta seksiä miehen kanssa, mutta asuu samassa asunnossa, niin miten sen pitäisi vaikuttaa miehen sukkien pesuun? Tuossa on vähän sellanen logiikka että jos saa mieheltä seksiä niin sitä vastaan voi pestä sen sukat, mutta jos ei saa seksiä niin mies saa pestä sukkansa itse.