Alkoholi jäi aikaa sitten mutta

Alkoholi jäi, muut päihteet jäi. Mitä jäi no tupakan paska sitä mennyt 24vuotta pian.

Ensimmäiset 6 päivää viimeviikolla polttamatta. Siitä nostan hattua sunnuntaina 3 maanantaina 3 ja nyt illasta päätin että ei enää.
Nyt yritän siis epätoivoisesti päästä röökistä irti. Ei jaksa eikä maistu enää edes hyvälle. VAIKEIN kaikista mahdollisista vieroituksistani tähän mennessä ylivoimaisesti apuna laastarit plus pastillit ja purukumit vaan ei 6 päivää kestin tuli riitaa puolison kanssa JA PAM heti piti saada muuutama polttaa ja sama tänään. Mutta nyt riitti enää en yksinkertaisesti jaksa polttaa. Viimeiset tupakat huomenna frendille vien, ja sanotn lopullisesti hyvästi röökille.
En hlua elää keuhkoahtaumassa enkä muussakaan paskassa. Tsemppiä palaan kirjoittamaan kun savuttomat päivät alkaa rullata tänään meni siis vielä ne muutamat (3kokonaista). Mut enää ei.

Tsemiä tällekin taipaleelle.
Jos sitten vielä jotain apua kaipaat, niin omalla kohdalla nikotiiniriippuvuudessa oli kovin apua tuosta Allen Carrin Stumppaa tähän -kirjasta. Löytyy hyvin kirjastoista, niin ei välttämättä tarvitse edes ostaa. Itsellä ei tosin savukkeita juuri kulunut, mutta nuuskaa - ja sen jälkeen nikotiinipurkkaa, paljon enemmän ja isommalla annostuksella kuin ohjeissa lukee. Eli pääsin kyllä tupakkaosuudesta pois, mutta nikotiiniriippuvuus jäi. Ja siitä sitten pääsin tuota kirjaa hissukseen pläräilemällä.

1 tykkäys