ajokorttiseuranta...

Ensinnäkin en tiedä saako/kuuluuko tätä laittaa tänne, mutta en keksinyt muutakaan paikkaa. Toiseksi haluaisin lopussa olevan kysymyksen lisäksi kuulla onko kukaan muu joutunut näin pitkään syyniin rattijuopumuksen takia? Lisäksi minua kiinnostaa miksi huumausaineesta johtunut seuranta haluttiin jatkaa alkoholin käyttöön vedoten minusta kohtuuttoman pitkälle.

Kutsu: “Teidät kutsutaan ajo-oikeutta koskevan asian käsittelyyn. Käsittelyssä tehdään ajo-oikeuttanne koskeva päätös. Käsittelyssä saa käyttää asiamiestä tai avustajaa.”

Käsittelyn syy: “Lääkärintodistuksen toimittamatta jättäminen. Teidät on päihdealan lääkärintodistuksen perusteella 6.11.2007 määrätty toimittamaan päihdealaan perehtyneen lääkärin lausunto terveydentilastanne viimeistään 30.10.2009. Vaadittua lausuntoa ei ole toimitettu määräajassa.”

Kortin menetin alunperin 6.12.2004 ajettuani kannabiksen vaikutuksen alaisena. oikeusistunnon jälkeen seuraavana vuonna kävin a-klinikalla noin puolen vuoden seurannan jonka päättyessä kannabis oli jäänyt pois mutta nyt lääkäri oli epäileväinen hieman koholla olevien maksa-arvojen takia ja määräsi uuden seurannan 2 vuoden sisällä Tässä myös kävin ja silloin se kesti muutaman kuukauden jonka lopulla lääkäri samaan syyhyn vedoten määräsi jälleen uuden seurannan kahden vuoden sisällä. Turhauduin alkoholinkulutukseni syynäämiseen ilman minusta sen kummempaa syytä ja päätin etten sinne enää mene enkä myös mennyt. Tämä on ensimmäinen kerta kun asian tiimoilta minua lähestytään, kysymykseni kai onkin lähteekö kortti?

PS. muuta rikosrekisteriä en omaa, tai siis rikosrekisteriä nykyisellään ei (kai?) ole.