AITOKISSANMINTTU

Näin kissoja vuosia omistaneena tuli etten täälaanen yrtti aitokissanminttu. Laitoin oikein kirjaston IGS-palveluun kysymyksiä siitä ja kyllä se niin vaan on, et kissan mintuilla on eri laatuja ja lajeja. Aitokissanminttua ihmisetkin käyttävät teenä ja poltettuna , tulee luemma 10-15 min. kestävä euforia. Ai kamala tuotahan myydään siemen kaupoissa, just tuota aitokissanminttua. Laitanko sitä palstelle nyt kasvaa sataa rivii… No laitanhanhan mä mun 17-vuotiaalle kissalle ainaskii :laughing:

En oo ite kokeillu, mut mutsin entisel työkaveril oli 10 kissaa (about) ja ku se anto niille kissanminttua ni ne sekos kuulemma ihan täysin :unamused: . Siis hyvä ettei seinil menneet… :laughing: Muualtakii kuullu samaa ja siks ilmeisest nimi onkin kissanminttu, mut en sit tiedä onko positiivisel taval et ne on niin innoissaa siit hajust vai vetoaako johonkii viettii tms. :question: En tiedä sit et antaako sun kissas kasvattaa sitä jos se haju on kerta sellanen et se todellakin kissoihi vetoaa…

Niin…ajattelin kasvattaa aitominttua ulkona puutarhapalstalla ja kissa pysyy sisällä. Joskus saan kissavanhukseni raahattuun palstalle lastenvaunuilla, ja sitten se vanha rääpäle saa pyöriä vaikka kissan minttupenkissä!