Aion kokeilla AA ryhmää

Nyt on jotenkin tosi järkyttynyt ja samalla helpottunut olo, en tiedä kumpaa. Onnistuin eron takia vetämään itseni ihan totaalisesti pohjalle viikon ryyppyputkella johon sisältyy esimerkiksi sairaalasta herääminen hirveän kännin ja ahdistuksen yhdistelmän takia, lähibaarissa sekoilua ja ihan liikaa kännistä möläyttelyä. Järkyttävänä liskojen yönä lohdutti kuitenkin ajatus, että tästä on pakko päästä yli ja ylös. LIsäksi tapasin yhden naapurin, joka onnistui omalla rauhallisella puhetyylillään saamaan mut tajuamaan, että elämä vaan jatkuu. Ja niinhän se on, että jos ei itse niin kukaan muukaan ei onnistu nostamaan minua pois sieltä katuojasta. Vähän jännittää tuo AA tapaaminen, mutta toivon että samantapaisia asioita kokeneet ihmiset pystyisivät jotenkin auttamaan ymmärtämään omaa tilannetta.
Kouluun en tiedä mitä sanoa, kun taas kerran ihan kaikki jutut levällään ja hoitamatta. Ehkä sinne on pakko myöntää, että käy läpi jonkinasteista kriisiä, koska luovuutta vaativaa alaa ei pysty opiskelemaan ilman minkäänasteista inspiraatiota.

Sinne sekaan rohkeasti vaan. Kaikkia se ensimmäinen kerta varmaan jännittää. Mutta helpotuksen tunne on monella syvä jo heti ekan käynnin jälkeen. Mikäli vierailemasi ryhmä ei tunnu kotoisalta, löytyy niitä ryhmiä erilaisia vaikka kuinka monta.

Mene ja kokeile. Ehkä se on sinulle sopiva oppirakennelma. Moni on siellä raitistunut.
Konsti kuin konsti, itsensä ilmaisee aika nopeasti. Jos vielä tekee viinaa mieli niin kaikki muut keinot ovat mahdollisia. Sitten kannattaa vaihtaa jos ei toimi eikä paranna mutta kokeile niin sen tiedät. Et siinä menetä mahdollisuutta muihin tuhansiin keinoihin vaikka yhtä kokeilet.

Hei morkkismimmi!

Hienoa, että olet tuskastunut juomiseen, ja että raitistumiseen olet valmis ottamaan apua samaa kokeneilta. Jännitys uuden edessä kuuluu asiaan. Olet löytämässä uuden polun pään parempaan, entistä inspiroivampaan ja luovempaan elämään.

Tänään et ole yksin