Ahdistus

Moi.

Oon lopettanut yli puoli vuotta sitten alkoholin, tupakan lähes 3kk sitten ja tällä hetkellä vielä kamppailen peliriippuvuuden (rahapelit) kanssa. Mulle on tullut tuon tupakan lopetuksen jälkeen ahdistus, tyhjä olo ja ajattelen liikaa asioita, murehdin ja ahdistus tuottaa sydämen tykytystä, hengenahdistusta ja painon tunnetta rinnassa.

Minulla on adhd, jotenkin olen ajatellut, että kun tupakoin, kävin tupakalla 5-15min välein, silloin pelasin uhkapelejä paljon enemmän.
Eli tupakoin ja pelasin. Silloin ei alkoholin lopetuskaan tuottanut niin paljon vaikeuksia.
Voisiko tämä johtua sitten adhd:sta, että aiemmin tupakoin ja pelasin tylsyyteen ja nyt niitä ei enää ole, niin on todella levoton olo. En tiedä…
Mutta ahdistaa todella monet asiat, mulla on nykyään aika vaikeitakin ajatuksia. Esim. ajattelen, että ei millään ole väliä, kuitenkin kuolen jossakin vaiheessa, niin väliäkö millään on…

Ensi viikolla mulla on psykiatri, jossa näillä näkymin kirjoitetaan mulle adhd-lääke. Toivottavasti tosta olisi apua tähän mun oloon.

Moi,
Onhan nuo riippuvuutesi hyvin tyypillisiä juurikin adhd:lle, joten varmasti päätelmässäsi on perää.
Hyvä, että sulla aloitetaan lääkekokeilu. Siitä on monelle hyötyä. Niitäkin on erilaisia eikä kaikki sovi kaikille.
Tsemppiä sinulle ja voimia!

Edellisellä tililläni aloitin ketjun.

Lopulta kävin lääkärillä ja määräsi adhd lääkkeen. Tästä oli apu mulle niin, että aloin työtäni tekemään tarkemmin ja innostuin liikunnan harrastamisesta.
Lopulta tämä lääke auttoi eroon ahdistuksesta.

Ja nyt yhdistän kyllä tupakan lopetuksen tuohon ahdistukseen.
Nyt kaikki on hyvin ollut viime heinäkuusta lähtien!

1 tykkäys