AA-kerho on jakautunut kahteen riitelevään seuraan.

Täällä ei ilmeisesti ole tullut ilmi että AA-kerho on jakautunut kahteen riitelevään seuraan jotka molemmat väittävät olevan sen ainoan AA-ryhmän joka välittää sitä tietoa mitä AA-kerhon keksijä William Wilson aikoinaan kehitti 1940-luvulla.

Se perinteinen AA-kerho pitää seuraavaa kotisivua:

aa.fi/

Sitten on se toinen ryhmä joka pitää itseään puritaanisempana ja jotka kutsuvat itseään Bill Ween-miehiksi, tuo nimi tulee tietenkin AAn keksijän nimestä William Wilson, jenkeissähän Williamin lempinimi on Bill, aivan kuten Bill Clinton - eli oikealta nimeltään William Clinton.
Tuossa alhaalla on näiden puritanistien kotisivut.

aasuomi.fi/

Voin kertoa omakohtaisena kokemuksena että noiden kahden riitautuneen AA-kerhon välillä ei ole rakkautta, kun nämä puritanismit vetävät omaa linjaa ja niillä on oma lehti nimeltä: Selvä! - Aivan kuten sillä perinteisellä AA-kerholla on Ratkaisu lehti.
En tarkkaan tiedä mistä tämä jakautuminen johtui, mutta mitä olen kuullut niin rahasta oli kyse ja etenkin sen keräämisestä ryhmässä.

Tässä on muuten linkki siihen “jumalaan”, eli William Wilson on nähtävissä tässä Youtube videossa puhumassa alkoholismista, eli tuosta alla olevasta olevasta linkistä löytyy se legendaarinen Bill W.

youtube.com/watch?v=1o91C4W-Nms

No ei ole mikään yllätys ainakaan PK-seudulla koska on niin VAKAVA-mielistä porukkaa AA:ssa kuin olla ja voi… mitään huumoria on turha odottaakaan… jokainen puhuu VAKAVALLA naamalla psykologiaa ja filosofiaa ja lausuu kliseitä ja korulauseita…jotkut saattavat hämäykseksi LEIKKIÄ huumorintajuista mutta sen alta löytyy aina se VAKAVAMIELINEN_TOSIKKO joka ei huumoria puhu… aivan kuten PUTOUS-ohjelmassa… ihmiset jotka eivät tosiaankaan ole luonnostaan huumoriveikkoja kuten Spede&Simo&Vesku + KummeliKolmikko + Ismo Leikola…
niin esittämisen huomaa kyllä heti… :unamused: :unamused: :unamused:

Onko täällä olevat AA-kerhon jäsenet niitä perinteisiä AA-kerholaisia vai niin sanottuja Bill W:n porukkaa, eli kumpaan sähköpostiosoitteeseen kuulutte, tähän:

aa.fi/

Vai tähän niin sanotusti kerettiläisten ryhmään:

aasuomi.fi/

Emmää vaan tiiä. Ei sitä noin niinkus huomaa siellä ruohonjuuritasolla.

“RuohonJuuriTasolla” jää niin moni muukin asia huomaamatta… Valaistuneet Mestarit osaavat kyllä manipuloimisen ja aivopesemisen jalon taidon…on salaisia Valtiomies-kokoontumisia joissa sovitaan miten puheilla manipuloidaan ja aivopestään tulokas tottelemaan mukisematta… Moni on Ruusu-Ristin,Vapaamuurarien,Illumnatin jäsen joilla on hallussa kaikki psykologisen manipuloimisen opit ja keinot…
He ovat todellisia taitajia hitaasti saamaan tulokas uskomaan, että he ovat Mystikkoja, Valaistuneita Guruja joilla on salattua viisautta ja jumlaopillista tietoa…

ROOM 16:18 Sillä sellaiset eivät palvele meidän Herraamme Kristusta, vaan omaa vatsaansa, ja he pettävät suloisilla sanoilla ja kauniilla puheilla vilpittömien sydämet

He TODELLA osaavat puhua Kiehtovia viisauden puheita ja suorastaan LUMOAVAT tulokkaat puheillaan…

1.Korinttolaiskirje:
2:4 ja minun puheeni ja saarnani —>ei ollut<-- kiehtovia viisauden sanoja, vaan Hengen ja voiman osoittamista

Jorg ei vieläkään tunnu löytäneen oikeaa lääkepurkkia vaan tuntuu napsivan jotain psykodeelisia harhoja aiheuttavaa ainetta.

Muistan yli kymmenen vuotta sitten, että suomi24: alkoholipalstalla oli kovaa vääntöä näiden kahden eri koulukunnan edustajien välllä. Itse omasta juomisesta huolestuneena seikkailin silloin siellä.
Pienellä taaksekelauksella aihetta on täälläkin käsitelty. En tiedä edistääkö asian vatvominen kenenkään raittiutta. Tuskin.
Jos asia jossakin noviisissa herätti kiinnostusta tuossa linkkin yhteen täällä olleeseen keskusteluun asian tiimoilta:

viewtopic.php?f=42&t=25451

Mitäs sitten kun syön ne “oikeat lääkkeet” mitä sitten tapahtuu? Valaistunko? Tajuanko että AA = Sittenkin Absoluuttinen Totuus ja jokainen sana mikä on kirjalisuuteen ja ohjelmaan kirjoitettu, on PAAVI.akin erehtymättömämpää tekstiä, joka on kirjoitettu AINOAN TOSI JUMALAN sanelemana sanasta sanaan vailla yhtään virhettä ja valhetta?

ETTEKÖ osaa LUKEA??? 3-askeleessa sanotaan että tulokkaan on hylättävä KAIKKI omat mielipiteensä kaikissa asioissa… pelkästään alkoholismin hoidossa ja ratkaisussa alkoholi-ongelmaan EI RIITÄ!! tiedän kyllä AA.n olevan asiantuntija ALKOHOLISMISSA - mutta kun mennään aiheeseen JUMALA, alkaa röyhkeä valheiden syöttäminen ja mielen manipulointi!!

Tästä kahtiajaosta oli puhetta jo aikoinaan 12 vuotta sitten, kun minä ahkerammin kävin AA:ssa. Eipä sitä aina huomannut palaverissa, kumpaako kastia siinä muka oltiin, mutta taitaa olla niin, että se Bill W -separatistiporukka vai mikä lienee, on kuitenkin se pienempi joukko.

Mutta kuten eräs mies AA:ssa silloin jo sanoi: “Minulle kelpaa kaikki ryhmät joissa raittiudesta on puhe”.