250mg esso kerralla?

Uskallanko ottaa kerralla 250mg esson?

Siit on nyt kaks viikkoo taukoo ku otin 200mg ja se ei enää tehonnu edes, tuli vaan kamalat laskut. Oli tosi kylmä olo ja oksensin. Ku mietin että 200mg voisin ottaa kerralla, mut tossa on viel enempi ja en oo koskaan tota merkkiä ottanu, noi on just tullu markkinoille tavallista vahvempia essoi.

Ja toinen kysymys vielä, onko se niin että noi esso laskut vaan pahenee koko ajan? Ekoi kertoi ku otin, ei ollu mitään pahaa oloo tai mitään. Mut nyt ku oon ottanu ni kahtena kertana tullu ihan kamala olo laskuissa ja oksennan vaa ja on tosi kylmä.
Oon aina juonu kyl kaljaa tai lonkeroo tai jotain niiden kanssa, mut viimeks join vaan yhen kaljan nousuissa ja ihan kamala olo tuli hetken päästä. Nyt aattelin et ku otan ni en juo tippaakaa mitää muuta ku vettä.

Luultavasti nuo määrät ovat liioiteltuja, en usko että markkinoilla on noin vahvoja essoja. Voit toki ottaa puolikkaan ja tunnin päästä toisen puolikkaan. Sinun ongelmasi taitaa olla se, että et pidä tarpeeksi pitkiä taukoja nauttimiskertojen välissä. Kuukausi olisi sellainen minimiaika ja mielellään 3-4 kuukautta väliä essojen nauttimisessa.

Useimmiten on liioteltuja ainakin vähän, mutta sillon myös tältä samaiselta tyypiltä ostettu 200mg on pienempi määrältään. Joka tapauksessa noi on just tullu markkinoille ja tavallista selvästi vahvempia. Ne määrät on tarkistettu.
Tavallaan tarkotin tässä että ei kai siihen kuole jos vaikka kokonaan ottaiski. No kai se on aina arpapelii noiden kaa.

Arpapeliä se on juu, tosin kyllä netistä yleensä kun kaivaa tietoa kunnolla löytyy moni esso aikas tarkasti testattunakin ja milligramma määrät tiedossa. Kyllä hieman yli 200mg mdma sisältäviä nappeja on kohtuu paljonkin liikenteessä, mutta suurinosa ~100mg tienoilla. Ja tosiaan tota tauottamista mdma kohdalla ei kannata vähätellä ihan oikeesti jos meinaa saada aineesta jatkossakin jotain irti noi kuukausien tauot tekee sitten todella hyvää. Helposti pilaat pääs sillain (vaikkei välttämättä mitään muuta selkeetä haittaa tulekaan, niin mdma tuottamat olot valjuuntuu oikein kunnolla ja samalla annoksia nostetaan oikein reilusti siinä toivossa et samanlaisia olotiloja tulis kun ennen joka ei myöskään hyvä). Että ihan reilusti vaan taukoja sitten käyttöjen välissä, esim jos puolen vuoden aikana useempi kerta kun 3-4x kertaa niin sitten kannattais jo pitää taukoa kunnolla monta kuukautta seuraavaan kertaan.

ihme homma ku otin alkukuussa mäsyyn ja oli aika tuhti pläjäys, siitä viikko otin 1/4 ja ajattelin että näinköhän edes pelittää mutta toimi niinkuin pitikin ja siitä viikko ja 1/4 ja toimi taas yhtä hyvin. eli en nyt väitä että kuukausien tauko olisi turhaa mutta oma mielipiteeni on että hyvin paljon annos koosta ja nauttimis tiheydestä kiinni.