19V, peliongelma ja velat

Päätä särkee edes ajatella tilannetta. Ainoo lasku mikä ajallaan maksettu on vuokra. Tilil 50€ ja liksaan 12 päivää. Velkaa yhteensä 8-9 tuhatta euroa. Viimesin vippi otettu pariviikkoa sitten, nyt ei enää muualta irtoa. Puhelinlaskut myöhässä eikä varaa maksaa vielä. Ahdistaa koko ajan, nytkin tulee mentyä samoilla silmillä töihin.

Mä en enää tiedä mitä voin tehdä, en uskall kertoa asiasta kenellekkään, toisinaan haluaisin vaan palata kotiin ja laittaa asiat kuntoon mutta siellä ei oo yhtään oman alN töitä.

Oon vasta 19, miten vitussa mä onnistun tälleen tekeen asiat vaikka muuten oon tosi vastuutuntonen kaikessa, miks en vaan pysty lopettaan jos alota vaan pakko pistää vielä vähän. Tässä alkaa ihan vihaamaan itseä ja väsymään siihen että kaikkialla pitää esittää niiku kaikki olis hyvin

Minun neuvo. Kerro läheisille, ole rehellinen ja hae apua.
Muuten joudut pahempiin ongelmiin se on kylmä fakta. Täällä on niin paljon saman tyyppisiä kokemuksia. Et ole vielä niin pahassa jamassa kuin moni muu on ollu ja on. En tietenkään vähättele sinun tämön hetkisiä fiiliksiä mutta eteenpäin mentävä, tsemppiä sinulle, kaikki muuttuu vielä hyväksi ja vaikeaa kuin se onkin niin se on sinusta itsestä kiinni. Parempaa alkanutta vuotta jatkoon :slight_smile:

Lienee sanomattakin selvää, että pelit pois. Summa on vielä sen kokoinen että tuosta kyllä selviää, kunhan pistää asiat tärkeysjärjestykseen.

Ota yhteyttä velkojiin ja koita sopia realistinen maksusuunnitelma, älä paikkaa uusilla vipeillä, vaikka sattuisitkin jostain saamaan. Ainakin puhelinlaskulle saa varmasti järkevän maksusuunnitelman.

Ei kannata tuollaisen velan takia yöunia menettää muuten joudut vielä ojasta allikkoon (saattaa lähtee työpaikka jne.).

Läheisille kertominen ei ole oikeasti niin vaikeaa, vaikka siltä saattaa tuntua.

Hyvä, että heräsit nyt. Mult meni 20-vuotta tuossa oravanpyörässä joka alkoi sinun ikäisenä.
Älä tee samaa virhettä, että pelaat kaikki rahat vuosikymmenien ajan. Velkamääräsi on vielä pieni, selviit siitä.
Ainut vaihtoehto on olla nyt pelaamatta. Älä stressaa liikoja, tilanteesi ei ole todellakaan mikään paha.
Olisi aivan eri asia jos sinulla olisi vaikka 80 tonnia pelivelkoja sinne tänne. Niiden korot ja kulut olisivat aivan hirveitä.
Jos olet töissä niin saat maksettua tuon velkasi alle vuodessa.

Kiitos kaikille viesteistä. Luottotiedot tässä tulee kyllä Menemään mutta velat aion maksaa tekimitä teki. Sovin nyt realistiset maksusuunnitelmat muuntamaan paikkaan, perintäkirjeitä toki tippuu osareistakin mutta ne on pieniä summia. Laitoin myös hakemuksen sosiaaliseen luottoon ja sain heti ajan sinne. Pelihimo on kova mutta latasin koneelle ja kännykkään sellaset betblocker ohjelmat ettei kasinot aukea

Silti ahdistaa mutta ei enää niin paljon