Mitä musiikkia kuuntelet juuri nyt?

Haittavaikutus - Oulu Roksiti feat. Julma-Henri

youtube.com/watch?v=s2VMWCk4 … re=related

Ihanaa! Mä olen viime päivinä kuunnellut paljon Ella & Louis sing Gershwin. Ei yhtikäs mittää moitittavaa :smiley:

Nyt: J.J.Cale: Call the doctor levyltä Naturally.

“…Somebody call for a doctor I think Im sick. Ain´t had no medicine for over a week…”

Ei kyllä pidä paikkkaansa. Tuo viikko… :frowning:

Mä olen kuunnellu pari päivää Jujun - Sekavuudesta Selvyyteen albumia, ihan huippu! :smiley:

J.J.Cale ja Eric Clapton:Who am I telling you…kaanista…

I´m just reaching out to to touch you. It´s a point of no return

Starbound on niiin kaunis…Ja sit itse biisistä Okie mul tulee mielikuva, että mennään joella Lousianas (kai siel on joki :blush: Meneeks Mississippi sielki… :blush: )ja joku hiljakseen soutaa ja joku istuu kokassa ja rämpyttelee taivaallisis musafiiliksis… On siinä toki pari muutakin soitinta, mut toimis varmaan pelkäl kitaralki. Musta loistava!

Nyt mulla Verve Remixed 3, biisi The Gentle Rain, ääni Astrid Gilberton, mut RJD2 Remix, mikä ei sano mul mittää… :mrgreen:

Hair… Mä pidän musikaaleista.

Crashin Pony Ride. Niiin kaunista… :smiley: Thorn in my side

Maquar Posse - Kings of time

Ella ja Louis I´ve got plenty of nothing…

MGMT:Kids

.: Dimmu Borgir - Devil’s Path :.

Ewan McGregor laulaa mulle "…yours are the sweetest eyes I´ve ever seen… " :mrgreen:

Bob Marleyta. Could You Be loved…

hiljaisuutta

Egotrippiä. Tää on suomen hyväntahtosin bändi. Suomalaisten arvolistalla numero yksi oli 2002 hyväntahtoisuus. Ei kait ihminen läpeensä paha sitten ookaan… :slight_smile:

John Frusciante - Unreachable

Pearl Jam - Riot Act

Juju -Oodi

Led Zeppelin - IV

James Brown - Papa Dont Take no Mess