Yritän lopettaa täysin.

Hei kaikille, olen uusi vähän alkoon menevä tapaus. Perusduunari viikonloppujuoja. nyt on alkanut menemään viikollakin alkoa, viimesin oli 3pv ränni ja olot sen mukaiset. Korkki kiinni ja keskittyisi elämään ennenkuin menetän ympäriltä ne ihmiset ketä en haluaisi menettää. Onko samaa kategoriaa/kokemuksia täällä?

Hei Reima!

Täysin samalla kaavalla lähti itsellä homma vyörymään eteenpäin, kunnes alkoholia menikin pian jo ihan joka päivä… ja vähän ajan päästä määrät päivittäin oli n. Koppa olutta kun vähempi ei enään tuntunut missään… sen jälkeen ei oikeastaa enään kunnolla edes noussut päähän…join vaan lähes päivittäin itseni sammuksiin…sitten alkoi kaikki elämän alueet meneen kohti ojanpenkkaa ja päätin ryhdistäytyä ennenkuin menetän rakkaat ympäriltä sekä kaiken muu …ja sillä tiellä ollaan…alussa toki itsekin…mutta kuitenkin!

Tsemppiä ja tervetuloa porukkaan!

Kiva kuulla että olet päässyt viinapirusta eroon! Itsellä tulee sellaiset hengenahdistukset että välillä joutunut ottamaan opamox, mutta en uskalla useasti niitä syödä koska olen heikkoluonteinen ja jään pian siihenkin koukkuun. No päivä kerrallaan tässä elettävä.

Reima hei!

Vuosikausia yritin olla kohtuujuoja siinä onnistumatta. Sitten tajusin olevani alkoholisti ja arvelin, että nyt varmaan sen tiedon avulla pystyn hallitsemaan juomiseni, mutta eipä vaan onnistunut.Tilanne muuttui sinä iltana, kun menin ensimmäisen kerran AA-palaveriin. Oli helpottavaa tavata samasta ongelmasta selviytyneitä raitistuneita alkoholisteja. Alkoholin himo ja pakonomainen juominen ovat historiaa. Alkoholismi on paradoksaalinen sairaus, mutta siitä voi toipua kun luopuu taistelemasta alkoholia vastaan ja luopuu vahvempaansa vastaan pyristelemästä.

Voin suositella, jos haluat lopettaa juomisen ja omin voimin et onnistu.

Ryhmissä jaamme kokemuksemme, voimamme ja toivomme

Nyt kolmatta päivää selvinpäin tästä se lähtee, vähän mieli tekis silti se muutama ottaa mutta yritetään nyt pysyä 0- linjalla

Tästä on hyvä jatkaa Reima!

…juomishaluja tulee ja menee ja tulee vieläpä todella kovinakin…mutta kun lähdet heti alusta alkaen työstämään ajatusmaailmaasi ja ikäänkuin työnnät viinanhimot pois mielestä kun ne sinne tulee kurkisteleen, niin helpottaa edes hieman…

.juomisen lopettaminen, kuten niin moni muukin asia elämässä on mahdollista vain kun oma vakaa tahto ja halu tekemiseen löytyy.

Tsemppiä!

Nyt 5. päivä tipattomalla ja viikonloppu lähestyy, kaverit soittelevat pyytävät oluelle. Pitää pysyä vahvana ja keksiä muuta tekemistä kuin tinata baarissa. Katsotaan miten käy, informoin viikonloppuna.

Reima hei, kyllä ne soitot harvenevat jo parin-kolmen viikonlopun jälkeen, kunhan pysyttelet raittiina.
Tapasin illalla muutamia raitistuneita ja oli mielenkiintoista keskustella väärien tekojemme todellisesta luonteesta. Lapsuus ja nuoruus sieltä tuli vastaan, alemmuudentunteet, ujous ja arkuus etunenässä. Niihin löytyi alkoholista ulospääsy, kunnes apurista tuli hallitsija ja tyrmääjä.

Päivä kerrallaan