Yliannostuksen merkit

En löytänyt aiempaa keskustelua aiheesta, ainakaan tällä idealla. Eli, listatkaamme oireita/merkkejä, joista tietää ottaneensa yliannoksen (oli kyseessä mikä huume hyvänsä). Jos eri aineiden aiheuttamilla oireilla on eroja, kertokaa myös mistä aineesta milloinkin on kyse. Myös eri aineiden yliannoksen riskirajat olisivat jees, vaikka paljon vaihtelevatkin.

Erityisesti, jos on jotain tiettyjä merkkejä MILLOIN TÄYTYY HAKEUTUA VÄLITTÖMÄSTI HOIDON PIIRIIN, nämä ovat enemmän kuin tervetulleita. Toivottavasti saamme paljon vastauksia, ja tämä ketju tulisi nopeasti vastaan, jonkun Googlaillessa epäilleensä ottaneen yliannoksen.

Olen aikoinaan itse ottanut yliannoksen amfetamiinia, eikä silloin Googlesta löytynyt muuta, kuin täysin ympäripyöreitä vastauksia, jotka eivät siinä paniikkitilassa rauhoittaneet yhtään. Etenkin tuo, että milloin täytyy hakeutua välittömästi hoitoon, on äärimmäisen tärkeä kohta.

Kiitoksia kaikille vastauksistanne jo etukäteen!

^ Ketkä TE saatTE? Sori vain, voit hyvinkin olla ihan vilpittömin tarkoitusperin liikkeellä, mutta kyllä tuo viestisi muotoilu ym. nyt taas kalskahtaa joltakin opinnäytetyön tmv. oman tutkimuksen vääntämiseltä, joka on muka kovinkin nerokkaasti naamioitu :unamused:

Eiköhän suurin osa käyttäjistä tiedä varsin hyvin yliannostuksien oireet. Jos hoitoon ei olla hakeuduttu, se on johtunut siitä, ettei olla ehditty/tajuttu, kun on niin mukavasti/nopeaan tipahdettu, eikä ole sattunut kukaan lähimmäinen lanssia soittamaan, tai siitä, ettei ihan tarkoituksella olla hakeuduttu hoitoon, vaikka hyvin tajuttaisiin syytä olevan, koska on kuumoteltu ties mitä ja toivottu hartaasti, että kyllä se siitä itsekseen paranee.

Olipa siinä ympäripyöreä vastaus :stuck_out_tongue: :mrgreen: .

Aloittaja on kovin huolissaan nimenomaan tämän ketjun löytymisestä ja täyttymisestä, muttei kuitenkaan kerro edes omista övereistään. :smiley: Tämä koko aihe (vaikkei niitä ilmiselviä taka-ajatuksia olisikaan) tulisi olemaan nimenomaan sitä pelkkää ympäripyöreyttä, kuten se ja muutkin pointit oli jo yllä todettu.

Pirin yliannostuksen huomaa siitä, että pippeli on mennyt niin pieneksi ja siniseksi etä se on vetäytynyt kokonaan sisään…
myös pienehköä seinillepomppimista saattaa esiintyä psyykkisessä mielessä… myös pupillit ovat laajentuneet niin suuriksi, että silmäsi näyttävät aivan samalta kuin sen pikkutytön silmät Paranormal Activity 3 - Ghost Dimension elokuvassa…

Heroiinin yliannostuksen taas tuntee siitä, että puheesi kuulostaa aivan Andy Mc Coylta ja hengitystiheys on sisään-ulos noin 30sekunnin välein (paitsi tietenkin puhuessasi Andy Mc Coyn äänellä)…

Bentsojen yliannostus taas tuntuu siltä kuin olisit Nukkumatin Unihiekkavarastolla nukkumassa…