Xanorin Huvikäyttö ?? Ei mitään huvia oo käyttää...

Vittu Mitä helvettiä ?? on xanorin huvikäyttö. Ite yli 10 vuotta 3 mg → /päivä xanorii käyttäneenä pikkasen vituttaa et jengi vertaa jotain xanorii teemuun, tramaan tai muuhun vastaavaan, vittu ne on 2 aivan sairaan eri tavalla vaikuttavaa lääke aineit. +se että ei oo todellakaan hupia toi xanorin ylä ja ala mäet. toi hupi sana on aivan väärä… siis se just ja just poistaa ahdistuksen ja paniikin et…

myös lähinnä se vähän vituttaa et jotkut jotka ei oo käyttäny tai kokeillu xanorii, lukee näit juttui joissa jengi kehuu vetävänsä 20 mg xanorii päivässä ns. huvikäyttöön tai virkistykseen antaa kuvan et xanori ois joku biletys lääke.

Se et joku joka sanoo vetävänsä xanorii virkistys käyttössä niin silloin tuskin pelkkää xanorii vetää ja käyttää. Koska itse ku on käyttäny ni oon ottanu koska se poistaa ahdistusta ja paniikki oloo. eikä siit tuu mitää kipeetä hyvän olon tunnetta…

nykyään 300mg /päivä lyricaa, joka ei ees tunnu viel missään vieläki on suht voimakakkait ahdistus ja pelko tiloja… + masennus lääkettä päälle. xanori lähes kokonaan poies… et et et…

Lääkkeiden ‘pitkäaikanen’ käyttäjä.

vaikken ko. lääkkeestä mitään tiedä, tuo 1500 tablettia päivässä (2mg xanoria) tuntuu aika suurelta annokselta, kova on toleranssi nyt… :laughing:

Edit. no nyt kun korjasit ni ok.alkoi jo hieman huvittaa…

no en kyl tiiä et onks ne subut tai trambot sen enempää viihde nameja ku xantut, tai kylhän niistäkin lähtee hyvät kusilukot… nii tai se et vedetään lyricaa 300mg mikä on tottumattomalle aika norsu annos(tietty yksilö kohtaista)

siis en nyt ihan tarkottanu et teemuu tai tramoi ees xanorii viihteeseen ehkä ottaa pannuu vaa et toleranssit vielki nii korkeel et ei ees huomaa jos ottaa xanorii tai jotain tai ei, mut mikä tos lyricas on ? on jo miltei vuoden päivät tol annoksel vielki pikkasen oottaa et koska se alkaa toimii siis poistas ton vitun ahdistuksen puhe ois et nostais sen jonnekin 400 mg onks siin sit jokin kattoraja ? siis mitä kannata ylittää. alus tos lyricas tuli lievä sekava mut se meni paris kuussa ohi ny ei ees huomaa omast olost et oks ottanu sit vai ei. siis ite jos ajattelee jotai huvi viihde käyttöö nii hyvää olooo. ja xantust ei sellast vaikutust oo tullu kun se ei oikeestaa ees rentouta oloo niiku pamit. mut jokaisel kai oma… pilvi ehkä paras ja alko.

Itellä päivässä menee reseptien mukaan Xanor 2 x 2mg, 2 x 200mg tramal, 2 x 4mg Sirdalud. Xanor (kaikki bentsot käyty läpi, nopeet ja pitkät) auttaa ehkä ihan hieman, sitä osakseen siihen, että lopetin 225mg efexor mielialalääkityksen päivässä seinään, normi tiputus siinä määrässä kestänee +puolisen vuotta…

Lyrica, sitähän on jopa 300mg kapseleissa, itellä ollut käytössä, itseasiassa pariinkin otteeseen, ei toiminut kipuun ei ahdistukseen. Kait se max määrä huitelee tonnissa, jotkut myös sanovat että toimii bentso vieroitukseen. ketipinorkin on esim yks saatana kun alussa alotat 25mg annoksilla ja kappas vuoden päästä huitelee 2000mg päivässä (ja isompia kuin 2tonnia, lykkäävät aina tota mielisairaalassa, yhdellä oli jopa 2700mg päivä annos)

Onko sun ahdistus jatkuvaa vai koko aikaista, vai meneekö masennuksen puolelle? kerros vähän lääkitystäs ja historiaas…? melkeinpä sanoisin, että heitä lyrica helvettiin, keskustele lääkärisi kanssa muista tavoista vitutuksen lievitykseen, bentsoilla saat nopean tai pitkän vaikutuksen mutta vituiks se menee hyvinkin pian (nimim. 3vuotta bentsoja käyttäneenä, koukussa, ei vaikutteita). Olisko vaikka masennuslääkitys + terapia sulle? kyllä jokaselle oma hommansa ja lääkkeensä löytää, toisilla vie vaan kuukauden pari löytää se, toisilla taas vuosikymmenet. Itse meni melko hyvin efexorin kanssa mutta oli pakko lopettaa tramalin käytön aloittamisen takia.

Ps. tos linkki mis pieni osa kokeilemistani lääkkeistä ja osa mikä on nyt käytössä. Annokset ja määrät heitellyt tosin laidasta laitaan riippuen mikä kombo nyt onkaan ollut “kokeilussa”… :imp:
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs137.snc3/18436_272986498155_787253155_4325882_6558568_n.jpg

Siin 90 luvun puoles välis kävin hakee masennukseen lääkkeit MTT ne iski käteen tais olla seronilii ja exopamei ahdistukseen. Noist exoist tuli heti paha olo. joten tuli kokeiltuu muita lievän paniikki, ahdistus ja uni häiriöihin alettiin antaa xanorii ja siit lähtien on tota xanorii on se 3- millii päivä tullu otettuu. masennus lääkkeit kokeiltu koko kirjoo 90 loppuun.

tota noit xanttui on vähennetty vuodes siit 3 millist .5 milliin päivä ja tota tän vuoden alust on menny pariki päivää ettei oo xanttuu ottanu ollenaka. et sillo heti alussa nosti sen annoksen väh. 2 millii päivä.
nyky annos lyricaa sellaset 300 mg päivä 45-/päivä mg mirtzapiinii .5 xanttuu. suht voimakast ahdistust ja ihmis pelkoo ollu viimeset pari vuotta xantust huolimatta. et valil tuntuu oikeesta suht, ok. välil ei oo viikkoon saanu kunnol nukuttuu. ja on noit → ahdistus paniikki pelko tiloi mut.
Olo heiluu ettei pysty liikkuu tai hengittää pelon takii makaa sangyssä tukkii korvat ja silmät ku ei kestä muuten on lievää ahistusta se 24/7. Lähinnä sitä julkisen paikan pelkoo ja ihmisvilinä fobiaa ja sosiaalist välttelyy . konflikteista kyl karkuu ja lujaa. tota efexorii tuli vuos otettuu mut se jostain syyst tuli lopetettuu ny mielellää vaihtas mirtzan siihe tai sen rinnalle saman kaltast.

toi vähennys on ton psykiatrisen kautta. mut ku ei oo pystyny kertoo juttuja vaan se on ollu istumist ja ihmettelyy ja kaavakkeit joitai yrittän täyttää. 2000 luvun puoles välis kipuja ja toi tramal tuli aika. tos ny lyhyesti mitä tänne jaksaa kirjaa.

Tän mestan huomas ny ihan vahingos.

Mulla on Xanorit joo, respalla. 100*2mg depot, kaks päivässä.

Eikä tulis pieneen mieleenkään “huvikäyttää” niitä.

Voiko niitä edes “huvikäyttää”, mielestäni kyllä ei! Niin kuin ei mitään muutakaan lääkkeitä. Pl. tietysti vahvat opiaatit.

Mutta ihan lääkinnällisessä käytössä ovat erittäin hyviä.

Esimerkiksi tänään en oo ottanut ku puolet lääkärin määräämästä.

Sitten tietenkin kun on tärkeempiä päiviä ja pitää pystyä järkevästi keskustelemaan, niin sillon voi mennä yks ylimääränen. Sillee mulla menee ja hyvin on menny tolla systeemillä.

Esim. ens viikolla jos pääsen työhaastatteluun, niin saatan ottaa tuntia ennen haastista vaikkapa xanor-teet.

Eli, ku on semmonen olo, et tarvii enempi/pärjää vähemmällä, ni kannattaa suhteuttaa se lääkkeen määrään.

Esmes, sunnuntai ja koti-ilta, en välttis ota ytään santtua ja työhaastatteluun voi mennä yks ylimääränen.

Mut pääsääntösesti kyllä niin kun paketissa lukee.

En käsitä niitä ihmisiä, jotka hakee vaik viikon välein lääkkeensä ja sit vetää samana päivänä kaikki naamariin… :imp:

No niitäkin mahtuu maailmaan melkoisen paljon ketä hakee noita respoja ja lääkkeitä ihan vaan trippaillekseen / oloja hakemaan ja jopa pelkästään myyntitarkoitukseen niille ketä niitä ei ole saanut itselleen reseptilääkkeeksi. Itse en kuulu henk. koht. kyseisiin ryhmiin vaan koitan aina pysyä lääkärin määräämissä annostuksissa. Käynyt jo mielestäni liian pitkää lääkehelvettiä (jatkoa luvassa, ainakin näillä näkymin vielä pitkään ja pitkään), mutta olen saanut itse hoidettua itseltäni aika paljon lääkkeitä pois käytöstä vaikka lääkärit ei niitä pois välttämättä olisi halunnutkaan pois ottaa. Itse pidän vaan periaatetta, että koitan mennä mahdollisimman pienellä lääkeannoksilla ja mahdollisimman vähän erilääkkeitä. Syksyllä / alkutalvesta, meni jopa jo niin hyvin, että pärjäsin pelkällä efexorilla suurimman osan viikoista. Välillä tietty meni satunnaisesti bentsoja pahimmissa ahdistuksissa. Sen jälkeen PAM ja selkä paskaksi, 7kuukautta olen nyt jonossa magneetti kuvauksiin ja B-todistuksella mennään, ja tietty asiaan kuuluvilla lääkkeillä 2x200mg tramal, 2x4mg sirdalud, 2mg Xanor. Tramal varmaan vaihtuu vielä vahvempaan, prob. oxycontineihin / oxynormiin? ja sirdat 6mg pitkiin? Samalla tosin jouduin lopettamaan efen kun tuli tramal, joten lisälääkkeittä noitten lisäksi sitten vielä varmuuden vuoksi eli halcionia, propralia,sifrolia.