viimeinen erä maksuun

Olen kirjoitellutkin tänne viime vuosina omasta tarinastani, kuinka kävin tooooodella syvän pohjan kautta ja jotenkin sain kerättyä itseni, sain suurta apua AA-klinikalta riippuvuuteeni, siitä alkoi matka kohti nykytilannetta. Olen nyt siinä onnellisessa asemassa, että maksan tässä kuussa viimeisen erän ulosottoon. Viimeiset vuodet ovat olleet taloudellisesti raskaita ja korvien väliä on pakottanut se, kuinka paljon rahaa voikin ihminen syytää peleihin, ilman mitään käsitystä sen todellisesta arvosta.
Lupasin itselleni, että kun maksut on maksettu, katson paljonko niitä velkoja sitten oikein olikaan ja paljonko maksoin kaikenmaailman kuluja niiden päälle. Ja huhhuh… ihan järkyttäviä summia. Velkaa oli lopulta yli 65000€ ja olen maksanut noin neljän vuoden aikana melkein 90000€!!! Ihan järkyttävää… tekisi mieli kirjoittaa kirja peliriippuvuudesta, että saisi nuo rahat joskus takaisin taskuunsa… Ei voi muuta sanoa kuin että tämä matka on ollut raskas, mutta nyt kun urakka on lopuillaan, olen ikionnellinen että sain kiskottua itseni mudasta. Siinä ei lässytys auta, pitää oikeasti lopettaa itselleen valehteleminen ja kääriä hihat ja alkaa hommiin! Hyvää tulevaa kesää kaikille, tästä tulee elämäni paras kesä. :slight_smile:

Mukava kuulla että olet selvinnyt veloista olen aidosti iloinen puolestasi! Saan tästä voimia kun omien velkojen maksu on vasta alkamassa! Oikein aurinkoista kesää sinulle ja kaikkea hyvää !

Wau, yksi huikeimmista teksteistä mitä olen täällä lukenut… Onnea tosiaankin!!!

Olipa kiva lukea tämä teksti, tosi hieno juttu! Nyt sitten vain parasta kesää kohti, olet kaiken hyvän ansainnut! :slight_smile:

Hiton nättiä! :sunglasses: ei niitä kannata miettiä enää kun on maksettu. Harva pystyy tuollasee! Hyvää kesää :sunglasses:

Oi mahtavaa ! Upeaa Painajainen…minkä teit ja saavutit. Tuhatmäärin onnitteluja. Virtuaalisesti tässä sinulle tuhannen ruusun kukkakimppu, jossa ovat punaiset, keltaiset, oranssit, lilat, turkoosit jne, nuo räiskyvät ja hehkeät elävän elämän värit. Aivan ihanaa ja kannustavaa kun voi lukea tällaista. Olet päässyt vapaaksi. Ei tässä sanat riitä, mutta senhän juuri tiedät ja tunnet, mistä monitasoisesta ahdingosta olet nyt vapaa.
Tämä tekstisi innoitti minuakin. Maksoin juuri äsken ilolla yhden riiviömäisen pikalainaerän triplasummana eli se laina loppui siihen. Minulla siis noita raatelevia pikalainoja enää 1 kpl jäljellä. 6 kpl on nyt maksettu pois.

Iloa sinulle ja vitaalista kivaa kesää toivottaa Tulitappura

Hienoa että jaat tälläisen onnistumisen tänne. Tsemppiä jatkoon pelittömyyden kanssa! :slight_smile:

Onnittelut, hienoja onnistumisia. Aika tavalla kuitenkin saanut rahaa ulosottoonkin laittaa, kun tuollaisen summan noinkin lyhyessä ajassa saanut pois. Kuitenkin melkein pari tonnia kuukautta kohden. Huh! Ei ihme jos tunne on, että on ollut taloudellisesti rasasta.

Huikea onnistuminen sinulta, melkoisen sotkun olet selvittänyt näinkin lyhyessä ajassa. Tosi paljon onnea saavutuksestasi! Tämä on varmasti ollut melko opettavainen matka sinulle. Kerron varoittavana esimerkkina miten minulle kävi. Summat ovat tosin pienempiä.

2009 velkaa oli n 35000€, joista n. puolet ulosoton kautta. Maksoin kovalla asenteella pois n. kolmessa vuodessa kaikki velat, jonka jälkeen elämä tuntui aika mahtavalta taas. En kuitenkaan osannut olla nöyrä tämän sairauden kanssa, vaan aloin taas vähitellen itsevarmana pelailemaan, olihan mulla taas varaa. Itselleni olin vannonut, etten koskaan enää velkaantuisi samalla tavalla.

Huonostihan siinä kävi. 2014 sain taas puhtaat luottotiedot. Vähän vippiä ja lainaa tuli otettua. Lopulta onnistuin tekemään itselleni pelivelkaa n. 44000€, joita nyt taas makselen pois minimissään 500€ /kk. Tällä hetkellä velkaa on jäljellä vielä 23250€ eli vielä 2-3 vuotta varmaan menee, kunnes on maksettu pois.

Toivon sinulle kaikkea hyvää, mutta ennen kaikkea nöyryyttä, nyt kun velkasi on maksettu. Toivottavasti et koskaan mieti, että voisihan sitä vähän kokeilla. Pysy vahvana toveri!

Tästä tekstistä sain kyl suuren motivaatiopiikin, kiitos siitä :smiley: ei tuntunu enää mahdottomalta omakaa urakka kun luki tän.

Kiitos motivoinnista ja onnittelut täältäkin. Itsellä on velanmaksu-urakka vielä ihan levällään… Noh toivottavasti parin vuoden päästä on paljon vähemmän velkaa.

Hei,

Painajaiselta olisin kysynyt miten voi selvitä 90 000 eur maksuista neljässä vuodessa?
Se kuulostaa niin huikeelta saavutukselta.
Voisit todellakin kirjoittaa kirjan. Uskon, että se antaisi tsemppiä niin monelle.

Ensimmäinen asia on täysi nollatoleranssi pelien suhteen. Vaikka kuinka haaveilee ison voiton ratkaisevan velkaongelman, niin sitä se ei tule koskaan tekemään. Itse hain ammattiapua ja sen avulla ei senttiäkään peleihin viiteen vuoteen… Toinen asia on, että minulla on hyvät tulot, jotka ovat auttaneet suosta, vaikkakin käteen on jäänyt ihan älyttömän vähän näiden vuosien aikana. Työmotivaatio on ollut välillä syvällä maan alla, kun käteen on jäänyt vain osa kuukausituloista. En oikein itsekään ymmärrä, miten olen selvinnyt tuosta putkesta ulos, mutta täällä ollaan! Putken paremmalla puolella.

Todella hienoa ja mukavaa lukea onnistumisesta. Se antaa varmaankin toivoa monelle. Niin ja ainahan sanotaan: “ei ne suuret tulot vaan pienet menot” :smiling_imp:

Ei pitänyt olla piru vaan hymynaama.

Esimerkillistä toimintaa ja täällä tullaan perästä! :slight_smile: Kohta vuosi täynnä pelaamattomuutta ja kyllä ne velat on alkanut sulamaan ja muutoinkin kaikinpuolin parempi olla.

Vau mikä suoritus! Tällainen tarina todellakin voimaannuttaa. :open_mouth: Itselläni sama urakka edessä ja olen päättänyt selvitä!

Tsemppiä sinulle Selviytyjä ja kaikille muillekin! Matka ei tule olemaan helppo, se on pitkä ja kivinen. Tuntuu ettei se lopu koskaan ja voimat meinaavat loppua kesken. Mutta se on ainoa tapa saada takaisin elämästä kiinni, jos selviät, olet vahvempi kuin koskaan.