Viesti poistettu

viesti poistettu

hieno asia että poistit hänet elämästäsi. Tai kaksi vaihtoehtoa…kattelisit tuollaista elämää lapsesi kanssa, tai jatkat parempaa normaalia elämää lapsesi kanssa. Niin surullistakuin se onkin, toista ei voi pelastaa voit pelastaa vain itsesi. Muutos lähtee itsestä, ja koska exäsi ei halunnut muuttua hän ei mennyt hoitoon. Ei tarvitse potea syyllisyyttä hänen elämästään. Jos hän tahtoisi normaalin elämän, hän olisi nytkin hoidossa vaikkei kanssasi olisikaan, tekisi sen silloin oikeasta syystä eli itsensä vuoksi. Jatka elämää ja suo myös lapsellesi ehjä elämä, ei kaikennäkösiä miehiä mukaan pyörimään.
Unohda kyseinen ihminen, ja nauti elämästä. Sinä et voi häntä pelastaa. Ainoastaan hän itse.

Kiitos :slight_smile:

Sitä kuuluisaa JÄRKEÄ kun käyttää tajuaa, että täysin totta eikä vello tunnetasolla… vaikka tunteetkin on kyllä laimennut, mutta huoli miehen tilanteesta painaa aika ajoin. :frowning:

Pahin kuulemani kommentti oli eräältä ystävältä (jolla tosin ei kokemusta päihteilijöiden kanssa pelailusta oli) että jos olisit vaan ollut kärsivällisempi… mutta tuntuu että se kärsivällisyys olisi oikeasti voinut maksaa hengen…Tämä äijä meinaan pariin kertaan sanoi, että ymmärrätkö että voisin tapaa sut samantien jos haluisin ja varmaan kun näki järkyttyneen ilmeeni niin hörönaurut päälle, että vitsi,vitsi…

Ja siitä ole iloinen, etten päästänyt lastani näkemään tuota retkua vaikka hän itse usein kyseli milloin saa tavata lapseni yms… varmaan joku suojeluvaisto mitä en itseni kohdalla osannut käyttää esti sen kuitenkin…

Mutta sitä päivää odotellessa, kun huolet ex:än voinnista ei paina mieltä :slight_smile: Ulkona mukava ilma ja mukavaa seuraa niin pitää vaan opetella ja antaa itselle lupa PÄÄSTÄÄ IRTI :slight_smile:

ehdottomasta keskity nyt vain omaan hyvinvointiin. Kun alat miettiä ex miehesi tekoja ja puheita järjellä etkä tunteella huomaat kohta ettei tunteita häntäkohtaan enää ole, tai ainakaan niin voimakkaita. Opit ajattelemaan että ihan sama missä menee missä kunnossa ja mitä tekee. Rakasta itseäsi niin paljon, ettet suo esim väkivaltaa. Se ei ole rakkautta…tsemppiä sinulle.