vierailija

Oisin halunnut kysyä neuvoa tälläiseen asiaan. Auttaako peliriippuvaiselle se jos ei saa vaan enää mistään rahaa ja palkkakin tulee vaimon tilille. Ei saa mistään lainaa, luottotiedot mennyt. jne. Onkohan tämä pitemmänpäälle kuitenkaan hyvä asia. Koska sillon tuntee itsensä esim, huoltajaksi enemmän kuin vaimoksi.

jos miehesi on pakonomaisesti pelaava on se alkuun ainoa vaihtoehto.

muista vielä nämä: liittymä olisi hyvä olla prepaid sillä normaali liittymällä voi pelata suoraan.

kun pelihimo on päällä niin eufoorinen tunne syrjäyttää kaiken järkevän ja loogisen ajattelun ja

silloin on valmis valehtelemaan ja käyttämään hyväksi ketä tahansa että pääsee pelaamaan jotta

saisi sen annoksen pelihuumetta. siinä ei lupaukset ja rakkaus suhteessa merkitse mitään.

voin sanoa rehellisesti että olet todella vaikean asian kans tasapainoilemassa.

toisin sanoen peliongelmaisesta tulee narsisti kun himot iskee. varaudu siis kaikenlaiseen manipulointiin.

Kiitos vastauksesta :slight_smile: Olen jo jotain näistä asioista huomannutkin kun pelihimot iskee, mikään muu ei merkkaa mitään. Hän on nyt luvannut ettei pelaa enää ollenkaan tai siis yrittää näin ainakin,ei siis toisinsanoen kinua rahaa “lapun” tekoon. Saa nähdä kuinka kauan menee et pyytää taas, nyt on kulunut 5 päivää. Sanoin että se on sitten joko avioero tai totaali pelaamattomuus, koska en jaksa sitä enää et koko ajan kinuu rahaa vaikka on sovittu muuta. On kiukkunen ja agressiivinenkin välillä, viikonloput pahimpia. Odotan että mitä siis viikonlopusta tulee taas :frowning: Hyvät hetket lopahtaa usein siihen lauseeseen kuin “saanko tehdä lapun” :frowning: :frowning: :frowning:
Innostuin vähän kirjoittaan, noh se hiukan helpottaa. Vaikka nykyisin kyllä jo puhun tästä asiasta muillekkin, en kuitenkan monelle kukaan ei oikeen tiedä, koska mies ei halua.

Voiko niitä netti/peliautomaatti/muita pelejä maksaa puhelinlaskuunkin ?
Vai saako puhelimeen jonkun numeroneston, ettei voi soittaa tiettyyn palvelunumeroon - riittääkö se ? Vai maksetaanko niitä edes soittamalla. Saakohan sellaisen eston kumottua puhelinsoitolla omaan palveluntarjoajaan.
Paniikki
Ei sen puoleen, en ole varma onko meillä enää kohta puhelinlaskujakaan vai onko nekin menossa ulosottoon. En pysty maksamaan kaikkea kuitenkaan, mutta jos sen pystyisi edes varmistamaan, ettei laskuja tule lisää.

Mä olen niiiiin ulapalla ja riippuvaisen eristäminen näyttää olevan mahdotonta… :cry:
Pelaaminen on aivan liian paljon helpompaa kuin kuvittelin. :frowning: