Vielä viimeisen kerran

Hienoa Wylpperi! Taitetaan nyt yhdessä siltä pelipirulta niskat, täällä on monta jotka todella toivovat sinulle onnistumista! Kirjoitellaan.

Itsellä pari päivää enemmän jo selätettynä, nro 6 menossa, joten mitään kovin viisaita ohjeita täältä ei tule. Halusin kuitenkin jotain kommentoida ja lähettää tsemppiä sunkin taisteluun! Ainakin sun asenne näyttää nyt todella positiiviselta ja siitä on hyvä jatkaa, tsemppiä siis taisteluun :smiley:

Heips wylppri. Kiva lukea, että on hyvä meininki päällä :slight_smile: pelit poikki jo kirjoitti, että palstalla on monia, jotka todella toivoo, että onnistut, ja pelit jäävät historiaan. Sun (pitkä) taival kuulostaa vaikealta. Kesä on varmasti monille hyvä aika pysyä pois peleistä. Aurinko (monesti) paistaa, on valoa, ihmiset hyvällä tuulella, lomia jne. En halua olla negatiivinen tai ilonpilaaja, mutta ala wylpperi jo myös valmistautumaan syksyä varten. Tiedät itsekin, että tulee vaikeampia aikoja, ja ole silloin valmiina. Tee itsellesi pitkäaikainen suunnitelma, jotka pitää sinut pois peleistä. Voisiko se olla hyvä harrastus tjms.?
Tänään sinulla on jo toinen pelitön päivä menossa, oikein hieno!! Pysy wylpperi lujana :exclamation: Ja muista, et ole yksin ongelmiesi kanssa. Ja palstalla on monia onnistumisia, enkä näe miksi sinä et voisi olla yksi niistä :slight_smile:

GO WYLPPERI! :slight_smile:

Hehei wylpperi hieno juttu, sä oot kohta viikon pelaamatta :exclamation: Pystyt varmasti parempaan, eli toinen viikko heti perään :slight_smile: :bulb:

Noin se menee Wylpperi. Minulla ei siis ole ollut mitään veikkauksenkaan pelihaluja - eli että pelastaisin talouteni- yli kahteen kuukauteen. Ne eivät itse asiassa olleet enää pelihaluja, vaan viimeisiä yrityksiä saada jotain fyffeä maksaakseni. Kasinopelit jäivät jo silloin aikoinaan. Olen itsekin nyt pelaamattomuuden aikana huomannut kuinka paljon enemmän rahaa on käytössä.

Olet meidän nuori helmi - yksi niistä. Kun tuosta nouset vielä, pystyt vaikka mihin elämäsi aikana, ja olet jo hienosti selvittänyt sen yli viikonkin.

Moi wylpperi Miten on mennyt? Viimeisestä viestistäsi on jo aikaa, ja silloin näytti sujuvan todella hienosti. Toivottavasti pelaamattomuus on jatkanut :slight_smile:

Nyt tsemppiä wylpperi! Ainakin sitkeästi jaksat alottaa heti uudestaan vaikka sorruitkin. Nyt vaan sanot pelipirulle et se oli tässä, eti joku muu. Tsemppiä!