Vielä kerran prosentit minimiin

Nojoo, onhan tuota taas tullut juotua ja koska vauhti taas sen kun vaan lisääntyy, niin taitaa taas olla paree kun lyö liinat pohojaan ja pysähtyy taas miettimään missä mennään. Juomiset on taas mennyt siihen, että tuntitolokulla kestäviä muistikatkoja tulee ja kun vauhti on kova muistamattomassakin tilassa, niin se ei tiedä hyvää. Alotan taas täältä vähentäjien puolelta ja katson sitten mihkä se kantaa. Tarkotukseni ei ole edes yrittää vähentää niin, että ottaisin mukamas vain muutaman bissen tai terävän ja jättäisin siihen. Ei, siihen en kykene, koska mieli huutaa heti lisää viinaa, kun sitä koneeseen vähääkään tulee. Tarkoitukseni on vähentää ryyppykerrat kokonaisuudessa niin minimiin kuin vain pystyn ja jos mitenkään pystyn olla kokonaan ottamatta, niin aina paree. Tästä se taas alkaa, mutta…

eipä mitään prossa ,kiva kun susta kuulee taas :smiley: täällä yritän epätoivoisesti pitää lippua ylhäällä. koska tämä on tällähetkellä ainut ja miellyttävä henkireikä.

Kovasti on taas viikonloppua pukkaamassa päälle, mutta tällä kertaa turvaudun hyväksi ja turvalliseksi todettun tapaan, eli mahdollisimman kaukana alkoholista pysymiseen. Sitä vain yrittää itsepintaisesti hakia alkoholista niitä nuoruusvuosien fiboja, mutta kyllähän se on tosiasia, ettei niitä enää tällä iällä saa ja jo sen yrittäessä sitä mokaa ittensä niin totaalisesti, että haittapuolet ovat moninkertaisia mahdollisiin hyötyihin. On tämä vaan niin perkeleen kummaa touhua tämä alkoholin kanssa läträäminen, ettei ymmärrä, ei. Jos olis olemassa semmonen tapu joka vie totaalisesti juomishalut loppuelämäksi, niin työntäsin sen vaikka anaalin kautta masuun, jos se ei jostain syystä suun kautta laskis.

Hyvin oon saanut pidettyä rosentit minimissä, jopa nollassa :slight_smile: . Kävääsimpä tässä lenkillä ja saunassa, olo sen mukainen, eli loistava. Eipä tartte tänään juoda alkohoolia, eikä edes tee mieli. Tästä on hyvä jatkaa.

Ai niin, tänäänhän on lauantai :exclamation: Sitähän vois vaikka ryypätä :bulb: Niin vois, mutta empä ryyppää, eikä tee mielikään ryypätä. Sen sijaan lähenkin tästä salille ja sen päälle saunaan. Myöhemmin illalla haenkin pizzat koko perheelle ja siinä onkin lauantaita kerrakseen tälle päivää. Mukava ja perhekeskeinen päivä ollut kaikkineen jo tähänkin mennessä.