Vessasta löytyneet valkoiset murut

Voiko johonkin, poliisille tai muualle viedä vessasta löytyneitä valkoisia muruja tutkittavaksi mitä ne on? On vahva epäilys siitä että joku on talossani vetänyt nokkaan subua mutta ei myönnä. Hän on aina selvinpäin vaikka näyttäisi olevan sekaisin kuin seinäkello. Ja seuraako siitä jotain, jos poliisi nämä murut tutkisi?

Hei Alanon20, tervetuloa Vilpolaan!

Kysyt voiko asunnostasi löytyneitä valkoisia muruja viedä poliisille tai johonkin muualle tutkittavaksi? Poliisiasiaksi murut eivät luultavasti riitä. Valitettavasti en osaa kertoa mihin ne pitäisi viedä, jos haluat varmuudella tietää mitä aine on. En ole ihan varma, ymmärsinkö oikein, että tiedät kyllä kuka asunnossasi huumeita käyttää? Jos tiedät, nyt on varmasti oikea hetki ottaa asia yhteisesti puheeksi ja tehdä ratkaisuja siitä, miten jatkossa toimitte. Se ei koskaan ole helppoa, vaihtoehdot pelottaa ja tulevaisuus voi tuntua vaikealta. Mutta kun tiedät tosiasiat, osaat myös ajatella selkeämmin - epätietoisuus sekoittaa ajatuksia.

Toivottavasti saatte asiasta puhuttua. Muista myös oma hyvinvointisi, huumeidenkäyttäjien läheisten vertaistukiryhmä on matalan kynnyksen paikka, mistä voisit myös saada tukea ja tietoa. Täällä sinua kuunnellaan myös.

Terveisin
Johanna