Velkakierre ja epätoivo

Hei kaikki “kolleegat”,

Haluaisin myös jakaa oman tarinani, jos auttaisi eteenpäin elämässä.

Tilanne on alkanut noin 2 vuotta sitten, kun rupesin pelaamaan isommilla panoksilla rahapelejä (slotti, pokeri)

Aluksi meni kaikki mikä jäi palkasta käteen, kun tämä ei riittänyt rupesin ottamaan vippejä ja kulutusluottoja jotta pääsin taas pelailemaan ja kappas olinkin velkaa noin 15000e. Sain sovittua pankin kanssa järjestelmä lainan ja maksoin kaikki pois. Muutama kuukausi meni ja retkahdus tapahtui. Nyt siis taas 18000e velkaa eri vippi/kulutusluotto pankeille.

En kärsi tästä yksin vaan olen huomannut että perheeni kärsii myös. Haluaisin olla hyvä ja opettava isä lapsilleni mutta tällä hetkellä en sitä aivan pysty olemaan.

Nyt pitäisi miettiä millä tavoin saan pelit poikki ja talouden taas tasapainoon jotta voin turvata lapsilleni harrastukset yms nuoruudessa.
Hävettää, itkettää masentaa.

Terveisin M28

Hei, itse kokeilin kaikkia keinoja, irtisanoin verkkopankin ja visa electron kortin. Kärsin siis netticasinoista, niihin upposi kaikki rahat ja velkaa oli paljon ulosotossa. Tämäkään ei estänyt pelaamistani, nostin käteistä pankin konttoreista ja pelasin pelaamossa ja joka kauppareisulla pelikoneita pitkän tauon jälkeen. Pelaaminen oli edelleen ongelma.

Lopulta minua parhaiten auttoi pelipoikki -ohjelma. Tarpeeksi pohdittuani asioita löysin päätöksen lopettaa pelaamisen kokonaan. Oivallus, kaikkien näiden vuosien jälkeen.

Joten suosittelisin myös ulkopuolista apua, a-klinikalta tai pelipoikki -ohjelmaa. Se voi auttaa sinuakin, käsitellä pelaamista “syvemmin”. Löytää omat riskitekijät, petolliset ajatusmallit pelaamisen puolesta. Kun tunnistan näitä ajatuksia, opin ajattelemaan toisin, mietin jo valmiiksi mihin pelaaminen taas johtaa ja välttää sitä. “Katkaisen pelihimon” ennen pelaamista.